Omletbloggen

Varför dina höns behöver en sittpinne – nu 33% billigare!

Höns kärlek till sittpinnar är instinktiv. Våra höns härstammar från asiatiska djungelhöns, som sover högt uppe i trädkronorna, och att hålla fötterna runt en pinne är lika naturligt för höns som krafsande och värpande.

De flesta raser vi har som husdjur idag kan dock inte sova uppe i träd även om de skulle få möjligheten, de är för stora och tunga för att ta sig upp. Men genom att hålla om någonting känner hönsen sig säkra, eftersom det från början var en strategi för att komma ifrån rovdjur.

Eglu-hönshusen har perfekt rundade pinngolv som hönsen kommer älska att sova på under natten, men vi skulle rekommendera att också ge dem en sittpinne på gården. En träpinne kanske inte verkar speciellt roligt för oss människor, men det är ett toppensätt att berika hönsens miljö.

Omlets sittpinne är speciellt designad att vara bekväm och lät för hönsen att använda, och den är dessutom hållbar och väldigt lätt att fästa på din gård. Välj mellan 1m eller 2m, och sätt upp tillräckligt många så att alla dina höns har en plats att vila på eller inspektera vad som händer i trädgården.

Höns utan sittpinnar är mer benägna att drabbas av kvalster och löss, eller dra på sig bakterier från att sitta på marken. Stressen i att inte ha en pinne att hålla om kan också sänka deras immunförsvar och minska äggproduktionen.

Utnyttja denna unika möjlighet att spara ⅓ på Omlets sittpinnar, och ge dina höns en leksak de med säkerhet kommer älska! Använd koden PERCH4LESS i kassan för att ta del av rabatten!

Kampanjvillkor
Kampanjen om en tredjedel/33% rabatt på Omlets sittpinne för höns gäller från 10/09-2020 – midnatt 14/09-2020. Använd koden PERCH4LESS i kassan. Inkluderar Omlets sittpinne 1m och 2m. Erbjudandet är begränsat till 2 sittpinnar per hushåll. Enligt lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på leveranskostnader, redan nedsatta produkter eller tillsammans med andra erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *