Omletbloggen

Julklappstips till kaninägaren

Kaningård för utomhusbruk – 2 x 2 meter

En kaninägare som är ute efter mer utrymme för sina fluffiga vänner kommer att uppskatta den här

kaningården för utomhusbruk som är 2 x 2 meter stor. Gården är extremt stabil och säker plus att det är möjligt att koppla ihop den med kaninburen Eglu Go, både med och utan en existerande utegård, med ett sammanfogningskit.

Det är perfekt om du, eller personen som du köper det här i julklapp till, vill ge era kaniner eller marsvin lite mer yta att leka på i trädgården. Välj mellan full eller lägre höjd då båda varianterna just nu har 10% rabatt i Omlets vinterrea!

Zippi tunnelsystem, lekhagar och gårdar

Zippi är den perfekta lösningen för att göra din kanin eller ditt marsvins liv ännu bättre. Med Zippi kan du skapa ett fantastiskt tunnelsystem i din trädgård som dina kaniner och marsvin kommer att älska att utforska. Bygg ut systemet med hörn och T-korsningar och gör det ännu mer spännande med höställ och utkikstorn!

Zippi tunnelsystem gör det jätteenkelt för dina kaniner eller marsvin att ta sig mellan sin bur och en gård eller lekhage så att de kan komma och gå som de vill hela dagen.

Nu har du chansen att utöka ditt existerande system, eller skaffa ett helt nytt! Just nu har vi 20% rabatt på alla delar till ett Zippi tunnelsystem i vår vinterrea, och du får 10% rabatt på Zippi kaningårdar och lekhagar!

Godsaksbehållaren Caddi

Godsaksbehållaren Caddi är en perfekt julklapp till den yngre kaninägaren. Den interaktiva godsaksbehållaren kan hängas från taket i buren eller gården och fylls med färska grönsaker eller hö för att dina kaniner eller marsvin ska få lite extra godsaker.

Det är jätteenkelt att fylla på den, godsakerna håller sig fräscha längre och dina fluffiga vänner kommer att gilla utmaningen att få tag på maten när den gungar fram och tillbaka!

Spara 15% på godsaksbehållaren Caddi idag!


Klicka här för att läsa våra reavillkor.

This entry was posted in Julklappstips


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *