Omletbloggen

50% på hundfiltar när du börjar prenumerera på Omlets nyhetsbrev

De lyxiga och supermjuka filtarna från Omlet är ett perfekt tillskott till din hunds säng. Nu när det blir kallare kommer alla husdjur verkligen uppskatta ett extra lager av värme och komfort när hen gör sig redo för en lång tupplur. Filten går att tvätta i maskin, så du kan också använda den för att skydda soffor, mattor eller bilsäten från leriga tassar efter långa höstpromenader.

Se till att din hunds säng är redo för hösten med en supermjuk och lyxig filt – nu till halva priset när du börjar prenumerera på Omlets nyhetsbrev, vilket gör att du sparar upp till 143,50kr!

Kampanjvillkor
Kampanjen gäller från 22/9 till midnatt 27/9 2020. När du har skrivit in din mejladress på hemsidan får du en kampanjkod som du kan använda i kassan. Genom att skriva in din mejladress godkänner du att du prenumererar på Omlets nyhetsbrev. Du kan sluta prenumerera när som helst. Erbjudandet gäller endast för Omlets lyxiga och supermjuka filtar för hundar och katter. Erbjudandet gäller inte på sängar, bäddar eller kyldynor. Erbjudandet är begränsat till 2 filtar per hushåll. Gäller utifrån lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på fraktkostnader, på redan nedsatta produkter eller tillsammans med andra erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *