Omletbloggen

Vinterrea – upp till 20% rabatt på dina favoriter från Omlet

Har du äntligen tänkt att du ska byta ut det gamla hönshuset och skaffa en Eglu istället? Eller vill du ge dina kaniner mer utrymme för roliga lekar? Har du funderat på att köpa en hamster nästa år? Eller vill du kanske bara skämma bort dina husdjur lite extra med en fin julklapp?

Nu är det perfekta tillfället att slå till när du kan spara upp till 20% på några av Omlets fantastiska produkter fram till den 1 december. Här är några av våra favoriter:

Eglu Cube

Vår storsäljare för dina höns är hönshuset Eglu Cube i grönt och nu kan du få det 10% billigare! Det här revolutionerande hönshuset är superlätt att göra rent, extremt säkert och riktigt enkelt att anpassa till dina höns eller till din trädgård. Det här är ett erbjudande du inte får missa!

Utegård för dina husdjur

Vi har just nu 10% rabatt på några av våra extremt populära utegårdar för husdjur, perfekt om du vill ansluta din Eglu till en Walk in-gård så att du lättare kan spendera tid med dina höns, eller om du vill att dina marsvin ska få lite mer plats att springa runt i trädgården. Just nu får du 10% rabatt på alla gårdar som är 2 x 2 meter stora, både i full och lägre höjd.

Hamster- och gerbilburen Qute

Om dina barn har lyckats övertala dig att skaffa en hamster eller gerbil får du inte missa chansen att få 15% rabatt på den här fantastiska buren. Den har flera våningar vilket låter dina söta små husdjur leva ut sina instinkter som att gräva och springa i tunnelsystem. Det är också jättelätt att hålla buren ren och hygienisk eftersom den har en utdragbar strölåda och denna gör det också mycket lättare för dina barn att komma åt att spendera tid med sina fluffiga vänner!

Zippi

Zippi-produkterna är fantastiska för att ge din kanin eller ditt marsvin ett större och mer stimulerande hem. Tunnelsystemet Zippi gör det superlätt att ansluta din bur till en gård eller en lekhage, så att dina djur kan springa runt och utforska sitt egna tunnelsystem när de känner för det. Du kan förlänga och expandera ditt system när du vill, men just nu har vi 20% rabatt på Zippi tunnelsystem och 15% rabatt på Zippi gårdar och lekhagar!


Reavillkor
Rabatten är giltig 19/11 -2020 till 1/12 – 2020. Du behöver ingen rabattkod. Gäller i mån av tillgång. 20% rabatt gäller på hönshuset Eglu Go – grön, Zippi tunnelsystem, pickleksaker, sittpinnar för höns, Bolsterbäddar för hund och katt, kyldynor för hund och katt, bas och ben i trä för Omlets hundsängar. 15% rabatt gäller på Eglu Go UP – grön, Qute, Caddi godsaksbehållare, och lyxiga och supermjuka filtar. 10% rabatt gäller på Eglu Cube – grön, hönshuset Eglu Go – lila, Eglu Go UP – lila, utegårdar som är 2x2x2m och 2x2x1m, hundkojan Fido Studio – vit, The Chicken Swing, Zippi gårdar och lekhagar, Fido tillbehör och hönshuset Boughton. Följande varor är inte inkluderade: Eglu Classic, Eglu Cube – lila, kanin- eller marsvinsburen Eglu Go, utgårdar som är större än 2x2x2m, förlängningssatser till utegårdar, hönsstängsel, hundsängen Fido Nook, Fido Classic, hundkojan Fido Studio – valnöt, autodörr och hönshuslampa, väderskydd, extremvädersöverdrag och extremvädersjackor, mat- och vattenbehållare, hundsängen Topology, Ram för Fido hundsoffa och alla andra produkter. Omlet ltd. reserverar rätten att när som helst avsluta rean. Erbjudandet gäller endast på varor som säljs till ordinarie pris och gäller inte på leveranskostnader, varor som redan har ett rabatterat pris eller tillsammans med andra erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *