Omletbloggen

25% rabatt på The Chicken Swing – Hönsleksaker blir inte bättre än så här!

Underhåll dina höns hela sommaren med The Chicken Swing som du just nu får 25% rabatt på med rabattkoden SWINGTASTIC. ?

Kampanjvillkor
Kampanjen gäller endast från 19 augusti 2021 till midnatt den 23 augusti 2021. Använd rabattkoden SWINGTASTIC i kassan för att få 25% rabatt på The Chicken Swing. Max två per kund. Rabatten gäller inte på andra produkter för höns. Gäller i mån av tillgång och så länge lagret räcker. Omlet ltd. förbehåller sig rätten att när som helst avsluta kampanjen. Rabattkoden kan inte användas på leveranskostnader eller tillsammans med andra rabatter och erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *