Omletbloggen

50% rabatt på Caddi godsaksbehållare så att du kan hålla dina husdjurs gård ren och hygienisk

SE-50-Off-Caddi-Newsletter-Sign-up_BlogHar du någonsin städat i dina husdjurs gård och hittat gamla bitar av möglig kål eller blöt mat som är nästan omöjliga att få upp ur gräset? Det finns ett enkelt sätt att hålla dina husdjurs godsaker fräschare längre samtidigt som du håller gården ren OCH underhåller dina husdjur!

En Caddi kan hängas på olika höjder i gården, ett träd eller någon annanstans i din trädgård och det är lätt att fylla på den med godsaker, oavsett om det är frukt, hö eller Feldy energirika pickbollar.

Just nu får du 50% rabatt på Caddi godsaksbehållare för höns, kaniner och marsvin när du prenumererar på Omlets nyhetsbrev. Nu har du chansen att göra dina husdjurs gård både roligare och mer hygienisk än någonsin tidigare!


Fyra fördelar med en Caddi:

  • Gör det renare

Alla djur är gladare när det är rent och snyggt i deras hem, men det är också viktigt för deras hälsa att hönshuset och kanin- eller marsvinsburen är ren och hygienisk. Mat som börjat mögla på den fuktiga marken kan göra hönor, kaniner och marsvin sjuka, så om du har en Caddi godsaksbehållare är det lättare att se om något börjar mögla och ta bort det på en gång.

  • Förhindrar matsvinn

Mat, andra godsaker och hö som lämnas på marken i gården kommer att bli dåliga väldigt snabbt, speciellt när temperaturen varierar en hel del mellan dag och natt och det regnar mer. Med en Caddi kommer maten du ger dina husdjur att hålla sig fräschare längre eftersom den inte ligger på den blöta marken. Den kommer också att hålla sig torr längre tack vare det vattentäta locket.

  • Minskar risken för problem med skadedjur

Nu när sommaren är över och hösten snart är här finns det inte lika mycket mat tillgänglig i naturen för vilda djur som gnagare och mindre fåglar, och de kommer då att bege sig mot trädgårdar och dina husdjurs hem för att leta efter mat. Genom att lägga foder, hö eller grönsaker i en Caddi istället för på marken gör du det mycket svårare för ovälkomna besökare!

  • Godsakerna smakar bättre

Eftersom godsakerna, grönsakerna eller höet som du ger dina husdjur är samlade på ett ställe och inte trampas på att leriga fötter kommer de att vara krispigare, renare och smaka bättre. Eftersom din Caddi gungar fram och tillbaka kommer den också att underhålla dina husdjur och de kommer verkligen att tycka att det är kul att äta sin mat!


GIF med ett marsvin som äter grönsaker från en Caddi godsaksbehållare

Köp nu och få 50% rabatt när du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

Kampanjvillkor:
Kampanjen som ger 50% rabatt på godsaksbehållaren Caddi när du prenumererar på Omlets nyhetsbrev gäller endast från 28 september 2021 till midnatt den 3 oktober 2021. Använd rabattkoden i kassan för att få 50% rabatt på godsaksbehållaren Caddi för höns, kaniner och marsvin. Erbjudandet gäller endast på enpack av Caddi godsaksbehållare och kan inte användas på tvåpack, tvåpack med pickleksaker eller Feldy energirika pickbollar. Max 2 Caddi per kund. Gäller i mån av tillgång och så länge lagret räcker. Omlet ltd. förbehåller sig rätten att när som helst avsluta kampanjen. Rabattkoden kan inte användas på leveranskostnader eller tillsammans med andra rabatter och erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *