Omletbloggen

Höstens prisras – Spara upp till 20%

Få rabatt på några av Omlets absoluta favoriter i höstens prisras! Få 20% rabatt på hamster- och gerbilburen Qute och mycket annat. Använd rabattkoden AUTUMN i kassan för att få din rabatt.

Kampanjvillkor
Kampanjen som ger dig upp till 20% rabatt på utvalda produkter gäller så länge lagret räcker. 20% rabatt gäller på utvalda modeller av hamster- och gerbilburen Qute och Omlets hönsstängsel i längderna 21m och 32m. 10% rabatt gäller på hönshuset Eglu Go. Gäller inte på Omlets hönsstängsel i längderna 12m och 42m. Gäller heller inte på andra produkter och tillbehör. Använd rabattkoden AUTUMN i kassan. Gäller i mån av tillgång och så länge lagret räcker. Omlet ltd. förbehåller sig rätten att när som helst avsluta kampanjen. Rabatten gäller inte på leveranskostnader eller tillsammans med andra rabatter och erbjudanden. Du kan inte använda en rabattkod om din varukorg innehåller en eller flera redan rabatterade produkter.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *