Omletbloggen

Omlets Black Friday-rea 2022

Upp till 40% rabatt på kattbäddar och hundsängar

Shoppa nu

Kampanjvillkor

Vår Black Friday-rea avslutas vid midnatt 30 November 2022. Erbjudandet gäller på kattbäddar och hundsängar samt tillbehör till dessa. Gäller inte på några andra produkter. Madrasser, överdrag och bäddmadrasser till hundsängen Topology har 25% rabatt, bolsterbäddar för hundar och katter samt överdrag till dessa har 25-40% rabatt, kattbädden Maya Donut har 25-40% rabatt, ben till hundsängar (inklusive basbrädor) har 25% rabatt. Rabatten kan variera mellan olika produkter och har redan dragits av på priset som visas, så det behövs ingen rabattkod. Gäller i mån av tillgång. Gäller endast så länge lagret räcker. Omlet reserverar rätten att när som helst avsluta erbjudandet. Rabatten gäller inte på leveranskostnader eller tillsammans med andra rabatter och erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *