Omletbloggen

Black Friday – 25% rabatt på Fido Studio

Spara 25% genom att köpa din Fido Studio idag

Fido Studio är designad som en modern möbel, och är mycket mer än bara en hundkoja. Den passar perfekt i alla hem och uppfyller din hunds naturliga instinkt att ha en egen plats att krypa upp till.

Fido Studio finns i vit och valnöt – 24″ eller 36″.

Beställ nu!

25% rabatt också på Fido Studio-accessoarer

Gör din Fido Studio ännu mer fantastiskt med vårt utbud av tillbehör. Vi har allt från praktiska klädstänger till förvaringslådor och fantastiskt sköna kuddar att sova på – allt din bästa vän kan önska sig!

Beställ nu!

 

Skynda – erbjudandet upphör vid midnatt idag!

Du behöver ingen kod, rabatten har redan dragits.

 

Användarvillkor
Erbjudandet med 25% rabatt på Fido Studio gäller bara fredagen 24 november 2017. Erbjudandet inkluderar 24″- och 36″-versionerna i både vit och valnöt, med eller utan garderoben och andra tillbehör. Rabatten har redan dragits när du beställer, så ingen rabattkod behövs. Omlet har rätt att avsluta erbjudandet när som helst. Rabatten kan inte flyttas till leverans- eller kurskostnader. Erbjudandet gäller bara på varor till fullpris och kan inte användas på redan nedsatta varor eller tillsammans med ett annat erbjudande. Erbjudandet gäller inte Fido Classic. Black Friday-erbjudandet avslutas vid midnatt den 24 november 2017.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *