Omletbloggen

Sista beställningarna före jul!

Se till att julklapparna hinner fram i tid…

Har du planer på att ge din partner en Eglu Cube i julklapp? Önskar sig dina barn en ny bur till hamstern? Eller vill du kanske bara skämma bort dina höns med någonting roligt att leka med under mellandagarna, som en sprillans ny Chicken Swing? Omlet har allt du behöver för att göra julen lite bättre för både djur och människor.

Kom bara ihåg att beställa dina klappar innan lunchtid den 15:e december, så att de hinner fram i tid för julklappsutdelningen! Glöm inte heller att vi har gratis leverans på alla beställningar över 500kr om du använder koden JULTASSAR i kassan.

Vänligen notera att detta datum bara är en fingervisning, och att vi rekommenderar att du beställer så fort som möjligt för att vara säker på att ingen blir besviken. Omlet kan inte ta något ansvar för förseningar orsakade av en tredje part.

Leveranstider återgår till normalt den 2:e januari 2018.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *