Omletbloggen

Aprilskurar – 25% rabatt på alla överdrag

Prognoserna visar att det förmodligen blir aprilväder…

                  Extremvädersöverdrag
                        Eglu-överdrag

Villkor: 25% rabatt på överdrag gäller bara från 7 april 2018 – midnatt 30 april 2018. Rabatten har redan dragits från produkterna när du beställer, ingen kampanjkod behövs. Beroende av lagertillgänglighet. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet gäller bara på överdrag (Eglu-överdrag, Walk in-överdrag och extremvädersöverdrag och jackor). Rabatten kan inte föras över till leverans eller kurser. Erbjudandet gäller endast på produkter till fullpris och kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *