Omletbloggen

Om du bara ska köpa en sak till dina höns iår…

…se till att det är denna.

Från de senaste smartphonen till superavancerade hårfönar, vi hör och läser ofta om nya uppfinningar och manicker som vi behöver i våra liv, och nyligen har vi börjat se fantastiska tech-prylar också för husdjur! Men höns? Japp, även våra fjäderfän kan ta del av framtiden, och det är ingenting varken du eller de vill missa. 

Så om du ska köpa en sak till dina höns i år, se till att det blir denna.

Autodörren.

Detta enkla tillskott till ditt hönshus kan göra stor skillnad för dig som hönsägare, och det finns gott om folk som redan förälskat sig i den. 

Säkra Autodörren på dina höns hus eller gård, det kan vara en Eglu Cube eller en Eglu-gård, eller vilket hönshus eller gård som helst, och använd kontrollpanelen för att bestämma när dörren ska öppnas och stängas, baserat på antingen tid eller ljusnivåer.

På morgonen kommer Autodörren öppnas utan problem, så att dina höns kan komma ut och påbörja sin dag så fort solen gått upp. Det är speciellt användbart på sommaren när hönsen vill komma igång betydligt tidigare än du. Du behöver inte ställa några väckarklockor om du har en automatisk dörr!

På kvällen, när solen går ner, kan Autodörren programmeras att stängas vid en tid då du vet att alla höns har gått in för att sova, så att de är säkra från rovdjur. På vintern, när det ofta blir mörkt innan du kommer hem från jobbet behöver du inte skynda hem för att stänga om hönsen, Autodörren gör det åt dig.

Här är fem andra anledningar till varför du behöver en Autodörr:

  1. Batteridriven. Du behöver alltså inte ha hönshuset nära eluttag.
  2. Fungerar i alla väder. Denna pryl kommer finnas med dig från vinter till sommar, och tillbaka igen.
  3. Inbyggda säkerhetssensorer ser till att inga höns skadas när de undersöker sin nya accessoar.
  4. Förbättrar säkerhet och isolering i hönshuset. Den horisontella dörren är säkrare än de som hänger, eftersom den inte kan lyftas upp av rovdjur.
  5. Minimalt med underhåll, och lätt att montera. Kommer med allt du behöver i en låda!

This entry was posted in Höns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *