Omletbloggen

Rea! 15% Rabatt

Hösten kryper närmare. Luften är kallare, löven faller av träden och Omlet sänker priserna! Vi erbjuder en äggstraordinär 15% rabatt på Eglu Cube, hönsstängsel, Walk in-gårdar, Eglu Cube-förlängningssatser och Walk in-gårdsförlängningar under en begränsad tid.

Bara begränsat lager till nedsatt pris, så se till att passa på!

 

Eglu Cube

Tidigare från 6039kr

Nu från 5133kr

Hönshuset Eglu Cube är det perfekta sättet att ha upp 10 höns i stan eller på landet. Detta hönshus i plast har en utdragbar spillningsbricka, ytor som lätt torkas av och dubbelväggsisolering, kräver ingen underhållning och gör det i stort sett omöjligt för räven att ta sig in! Hönshuset Eglu Cube är superlätt att flytta, och med en förlängningsbar gård blir det lätt att hålla en stor flock höns i din trädgård och gör att du får mer tid över för det roliga i att vara hönsägare. Nu är det perfekta tillfället att uppgradera till en mysig Eglu Cube!

Klicka här för att läsa mer om Eglu Cube

Klicka här för att se förlängningssatser till Eglu Cube

 

Walk in-gårdar

Tidigare från 3630kr

Nu från 3086kr

Det är viktigt att du ger dina husdjur tillräckligt med plats att leka på varje dag, samtidigt som de hålls trygga. Omlets Walk in-gårdar gör detta lätt! Dessa rävsäkra gårdar är nya och förbättrade och smälter in fint i trädgården, och kan lätt förlängas för att passa alla sorters djur. Dina husdjur kommer älska sin högkvalitativa gård, och du kommer kunna gå rakt in för att tillbringa mer tid tillsammans med dem.

Läs mer om Walk in-hönsgårdar här
Läs mer om kattgårdar här
Läs mer om kaningårdar här
Läs mer om marsvinsgårdar här
Läs mer om förlängningssatser för Walk in-gårdar här

 

Hönsstängsel

Tidigare från 880kr

Nu från 748kr

Om du letar efter någonting som kan begränsa var dina höns går är detta det perfekta alternativet. Detta praktiska hönsstängsel är mörkt grönt för att smälta in fint i din trädgård. Det finns i rullar på 12, 21, 32 och 42 meter, och är väldigt lätt att sätta upp och flytta. Använd det för att hålla dina höns på ett specifikt område, ge dem mer plats att gå fritt eller, givetvis, borta från ditt älskade grönsaksland!
Klicka här för att läsa mer om Omlets hönsstängsel

Ange koden KASTANJ i kassan för att få 15% rabatt under en begränsad tid!!

Börja shoppa nu!

 

Användarvillkor
15% rabatt gäller från 2017/09/25 under begränsad tid. Ange KASTANJ som kampanjkod i kassan för att få 15% rabatt på ditt köp. Endast begränsat lager till detta pris, gäller så länge lagret räcker. Rean gäller endast Eglu Cube, Walk in-gårdar och hönsstängsel. Gäller ej leveranskostnader. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

 

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *