Omletbloggen

Omlets påskäggsjakt! Vinn ett presentkort värt 2500kr

Alla älskar väl att leta efter påskägg?

Var med och tävla idag för din chans att vinna ett fantastiskt presentkort från Omlet värt 2500kr!

 

Allt du behöver göra är att besöka vår hemsida och leta reda på de 6 ägg som vi gömt. Varje ägg du hittar kommer ha en siffra på sig. När du hittat alla 6, lägg ihop siffrorna för att få fram det magiska numret.

Om det t.ex. stod 1, 2, 3, 4, 5 och 6 på äggen skulle rätt svar vara 21. Det är det nummer du skriver in. För att vara med och tävla, besök tävlingssidan här nedanför och skriv in dina uppgifter, samt det magiska numret.

Tävlingen avslutas vid midnatt onsdagen 4:e april 2018, och vinnaren informeras torsdagen 5:e april 2018. 10 lyckliga andrapristagare kommer också få en Egg Ramp – ett måste i köket!
Lycka till!
Tävlingsvillkor: Tävlingen avslutas 23:59 den 4:e april 2018. För att vara med och tävla, fyll i rätt svar på tävlingssidan på Omlets hemsida. Förstapriset är ett presentkort vårt 2500kr, plus 10 extra vinnare som får en Egg Ramp. Leveranskostnaden är inkluderad för vinnare med en svensk postadress. Vinnarna meddelas torsdagen den 5:e april. Omlet har rätt att när som helst avsluta tävlingen. Priserna kan inte omvandlas till pengar. Denna tävling gäller endast för de med svensk postadress.

This entry was posted in Tävlingar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *