Omletbloggen

Omlets nya autodörr anländer med Starship Henterprise

Hönsen på Omlets högkvarter har varit på ett viktigt uppdrag genom universum. Att modigt resa dit ingen höna varit förut är ingen liten prestation, men United Featheration har tänjt på gränserna och rest genom tid och rum för att leverera den säkraste och mest praktiska automatiska dörren för hönshus som människan (och hönan) skådat!

Vi bjuder därför in dig på Starchick Henterprise, där Kapten Cluck leder besättningen mot jorden och ger instruktioner för att utforska denna nya planet. Efter frenetisk kommunikation och knapptryckande är de äntligen redo att använda det nya tillskottet till Henterprise… den nya Autodörren.

Hönsens ägare går ut i trädgården på morgonen, lyckligt ovetandes om vad hönsen varit upptagna med, och upptäcker ett mystisk emblem som tvingar besättningen att skynda tillbaka in i Henterprise och försvinna ut i rymden igen, precis när Autodörren stänger bakom dem.

Under tiden de reste genom rymden besökte de medlemmar av United Federation of Planets, och fick med sig kommentarer och tankar kring deras senaste uppfinning. Autodörren utvecklades att kunna passa för alla hönshus och hönsgårdar, samt den välkända Eglu Cube. Autodörren och kontrollpanelen är batteridrivna, och sattes på prov i extrema väderlag, och man utvecklade en säkerhetssensor som gör att den är den säkraste och bästa dörren i sitt slag, så att ingen höna kommer till skada.

Den automatiska dörröppnaren för hönshus kan ställas in på tid, eller öppnas och stängas utifrån ljusnivåer. Det gör att hönsen släpps ut när solen går upp, så att deras ägare kan stanna i sängen lite längre, och att hönsen stoppas om säkert vid skymning, hela året runt.

Nu kan din höna bli en del av Featheration med en specialdesignad ‘Lay Long and Prosper’-hönsväst, inspirerad av Kapen Kirk, Scotty och Bones ikoniska uniformer.

Se hela den Star Trek-inspirerade filmen här!

Omlets nya automatiska dörröppnare för hönshus finns tillgänglig att förbeställa från den 7:e september, från 1 699kr, och om du uppger PROSPER 100 i kassan och är en av de första 100 att beställa har du chansen att få en gratis väst.

This entry was posted in Höns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *