Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Omletbloggen

Hurra för ägget idag! 🥚

Hurra – det är äggets dag! Äggets dag firas den andra fredagen i oktober varje år, och över hela världen hålls evenemang för att hylla det fantastiska ägget!

För att fira vill vi hjälpa våra vänner på British Hen Welfare Trust. BHWT är en brittisk organisation som hjälper till att hitta nya hem till före detta burhöns, och arbetar aktivt för att höns (och deras ägg) ska ha det bättre!

För att hjälpa oss stötta denna organisation, och för att ha chansen att vinna en Chicken Swing går du in på vår Facebook-sida, gillar sidan och kommenterar på dagens inlägg hur du gillar att äta dina ägg på morgonen. För varje kommentar vi får ger vi 10kr till BHWT! Vi kommer dessutom slumpmässigt välja ut två personer som vinner en Chicken Swing var. Tävlingen avslutas vid midnatt 16:e oktober 2018. Lycka till, och glöm inte att dela med dina vänner!

 

Tävlingsvillkor:
Tävligen avslutas midnatt torsdagen den 16:e oktober 2018. För att vara med och tävla, gilla vår Facebook-sida och kommentera på inlägget för World Egg Day. 10kr för varje kommentar kommer doneras till British Hen Welfare Trust, upp till ett värde av 2500kr. Två tävlande kommer vinna vars en Chicken Swing. Vinnarna utses slumpmässigt och kommer meddelas via mejl onsdagen 17:e oktober 2018. För att vara med i denna tävling måste du ha en svensk postadress och vara över 18 år gammal vid tidpunkten du tävlar. Tävlingen är inte öppen för Omlets medarbetare eller nära familjemedlemmar till dessa. Den är heller inte öppen för medarbetare hos Omlets partners som kan vara inblandade i att marknadsföra denna tävling. Omlet kan avsluta eller ändra alla tävlingar, tävlingsinformation eller dessa villkor utan att meddela detta. Möjliga förändringar kommer meddelas antingen vid tävlingsinformationen eller på gällande tävlingssida. Omlet tar inget ansvar för svar som har försvunnit eller kommit in sent, eller som av någon anledning inte nått fram. Vinnaren eller vinnarna kommer väljas slumpmässigt från alla tävlande, och kommer meddelas enligt utsagt information.

This entry was posted in Höns