Omletbloggen

Hurra för Àgget idag! ?

Hurra – det Ă€r Ă€ggets dag! Äggets dag firas den andra fredagen i oktober varje Ă„r, och över hela vĂ€rlden hĂ„lls evenemang för att hylla det fantastiska Ă€gget!

För att fira vill vi hjÀlpa vÄra vÀnner pÄ British Hen Welfare Trust. BHWT Àr en brittisk organisation som hjÀlper till att hitta nya hem till före detta burhöns, och arbetar aktivt för att höns (och deras Àgg) ska ha det bÀttre!

För att hjÀlpa oss stötta denna organisation, och för att ha chansen att vinna en Chicken Swing gÄr du in pÄ vÄr Facebook-sida, gillar sidan och kommenterar pÄ dagens inlÀgg hur du gillar att Àta dina Àgg pÄ morgonen. För varje kommentar vi fÄr ger vi 10kr till BHWT! Vi kommer dessutom slumpmÀssigt vÀlja ut tvÄ personer som vinner en Chicken Swing var. TÀvlingen avslutas vid midnatt 16:e oktober 2018. Lycka till, och glöm inte att dela med dina vÀnner!

 

TĂ€vlingsvillkor:

This entry was posted in Höns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *