Omletbloggen

Vinn accessoarer till din nya Eglu!

Uppgraderade du ditt hönshus eller kaninbur till en helt ny Eglu under januari? Vi vill se dina före och efter bilder!

För chansen att vinna ett paket med accessoarer till dina höns eller kaniner värt över 500kr, gå till vår Facebook-sida och kommentera vårt senaste inlägg med bild på ditt gamla hus, och ett på din nya Eglu! Se till att du gillar vår sida för att vara med och tävla. 6 vinnare kommer väljas från alla medverkade runt om i världen!

Lycka till!

Tävlingsvillkor:

 1. Ingen av Omlets tävlingar och kampanjer är på något sätt sponsrade, stöttade eller administrerade av Facebook, Twitter eller Instagram.
 2. Denna tävlingen är öppen för Omlet-kunder över hela världen, som har en Eglu Cube, Eglu Go, Eglu Go UP eller Eglu Go-bur.
 3. Bara ett bidrag per person kommer accepteras. Medverkan i tävlingen kan ske genom vilken Omlet-facebooksida som helst.
 4. Denna tävling är inte tillgänglig för Omlets medarbetare eller nära familjemedlemmar till dessa. Den är heller inte öppen för medarbetare hos Omlets partners som kan vara inblandade i att marknadsföra denna tävling.
 5. För att vara med måste kunde ladda upp en före och en efter-bild på sitt hönshus eller bur, inklusive en bild på sin Eglu. Alla tävlande måste gillar Facebook-sidan där de är med och tävlar. 
 6. Tävlingen avslutas vid midnatt 31:e januari 2019. Priset är ett paket med accessoarer värda över £50/$50/€50/500kr för antingen kanin eller höna, beroende på vilka husdjur vinnarna har.
 7. 6 vinnare kommer utses; 3 vinner ett hönspaket och 3 vinner ett kanin/marsvinspaket. Vinnarna kommer utses slumpmässigt från alla medverkande internationellt som följt reglerna och uppfyllt kraven. Beslutet utgår ifrån alla tävlingens riktlinjer och kommer vara slutgiltigt.
 8. Vinnaren kommer meddelas via privat meddelande inom 7 dagar efter att tävlingen avslutats. Om vinnaren inte svarar inom 7 dagar efter den initiala kontakten har vi rätt att dra tillbaka priset och ge det till någon annan.
 9. Priset går inte att överföras, och har inget kontantvärde.
 10. Genom att medverka i tävlingen intygar de tävlande att de godkänner dessa villkor.
 11. Alla medverkande måste godkänna att deras användargenererade innehåll (t.ex. bilder de postat) används för framtida marknadsföringssyften.
 12. Vinnaren godkänner att publiceras med namn och att medverka på rimlig förfrågan från Omlet gällande publicitet efter tävlingen.
 13. Omlet har rätt att avsluta en tävling när som helst. Omlet kan ändra tävlingen, tävlingsinformationen eller dessa villkor utan någon förvarning. Ändringar kommer publiceras antingen i tävlingsinformationen eller inom dessa villkor.

This entry was posted in Tävlingar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *