Omletbloggen

10% rabatt och fri frakt på alla Zippi-tunnlar och gårdar

Uppgradera dina kaniner och marsvins hem med den nya Zippi-serien med tunnlar och gårdar – nu 10% rabatt OCH gratis frakt under en begränsad tid!

Detta erbjudande gäller på att Zippitunnlar, –lekhagar, –gårdar och –tillbehör, så att du kan skapa ditt husdjurs egna lekplats och spara 10% plus fraktkostnader – precis i tid för våren!

Använd koden ZIPPISAVE i kassan för gratis frakt!

Koppla din kanins eller marsvins bur till en ny gård med tunnelsystemet Zippi, perfekt för att ge dina husdjur med plats att leka och motionera på via de säkra tunnlarna.

Tunnelsystemet finns med en rad olika tillbehör för att uppfylla dina behov, och du kan lätt se vilka möjligheter du har med onlineverktyget på hemsidan, t.ex. låsbara dörrar, höställ, utkikstorn och mycket mer. Du kan också göra det enkelt för dig och välja ett av våra startpaket.

Det nya utbudet lekhagar och gårdar är designade för att kopplas ihop med Zippi-tunnlarna och kan flyttas, så att du kan ge dina kaniner mer plats och göra dem gladare och friskare!

Hagarna är öppna lekplatser som är lätta att nå för både barn och vuxna, perfekt anpassade för mer interaktiv lek. Gårdarna är en säker plats där dina kaniner och marsvin kan tillbringa tid även när du inte är hemma, och kommer med valbara tak, underliggande nätgolv och skyddande golvlist.

Glöm inte att göra dina husdjurs nya gårdar ännu bättre med våra vattentäta överdrag, så att regnet inte behöver hindra dem från att leka!

Om du redan har en Zippi-gård kan du nu ge dina husdjur ännu mer plats med praktiska förlängningssatser.

Erbjudandevillkor
10% rabatt och gratis frakt gäller 12/4-19 – 26/4-19. 10% rabatt är redan dragen från alla Zippi-produkter. För gratis frakt, använd koden ZIPPISAVE. Detta erbjudande gäller endast beställningar innehållande Zippitunnlar, -tillbehör, -lekhagar och -gårdar. Gratis frakt gäller beställningar innehållande Zippi till ett minimivärde av 1000kr. Erbjudande gäller endast för standardleverans, inte för lastpallsleverans. Omlet kan inte ta ansvar för några förseningar orsakade av en tredje part, t.ex. leveransbolag. Erbjudandet gäller bara på Zippi-varor till fullpris och kan inte användas tillsammans med andra rabatter eller erbjudande. Gratis frakt gäller för leverans till Sverige, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Österrike, Italien, Irland, Norge, Poland, Danmark och Spanien. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Beroende av lagerstatus. 

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *