Omletbloggen

Vinn 1 av 5 presentkort värda 2000kr i påsk

För att fira långhelgen över påsk ger vi dig chansen att VINNA ett presentkort värt 2000kr att lägga på dina husdjur. Allt du behöver göra är att berätta hur många kaniner som gömmer sig i bilden här nedanför… Gå till tävlingssidan här för att vara med och tävla!

5 lyckliga vinnare Omlet-fans kommer lottas ut, så var med och tävla idag för din chans att skämma bort dina husdjur!

 

Tävlingsvillkor
Tävligen avslutas midnatt 22:e april 2019. Var med och tävla på tävlingssidan. Det finns 5 st presentkort värda 2000kr var i prispotten. Vinnarna utses slumpmässigt bland de som uppgett rätt svar och kommer kommer kontaktas inom 7 dagar efter att tävlingen avslutats. De 5 vinnarna kommer kontaktas via den mejladress de uppgett när de var med och tävlade. Om vi inte får något svar inom 7 dagar kommer priset ges till någon annan.

Priset kan inte omvandlas till kontanter. Tävlingen är inte öppen för Omlets medarbetare eller nära familjemedlemmar till dessa. Den är heller inte öppen för medarbetare hos Omlets partners som kan vara inblandade i att marknadsföra denna tävling. Omlet kan avsluta eller ändra alla tävlingar, tävlingsinformation eller dessa villkor utan att meddela detta. Möjliga förändringar kommer meddelas antingen vid tävlingsinformationen eller på gällande tävlingssida. Omlet tar inget ansvar för svar som har försvunnit eller kommit in sent, eller som av någon anledning inte nått fram. Vinnarna kommer väljas slumpmässigt från alla tävlande som gett rätt svar, och kommer meddelas enligt utsagt information. Inga priser kommer delas ut till tävlande som på något sätt missbrukat tävlingen (vilket Omlet själva kan avgöra). Endast en tävlande per hushåll. All persondata som kan kopplas till tävlande kommer endast användas enligt gällande dataskyddslag. Alla vinnare går med på att (genom att ta emot priset) vara med på möjlig marknadsföring i relation till tävlingen.

Genom att prenumerera på Omlets nyhetsbrev kommer du vara den första som får information om erbjudanden, tävlingar, nya produkter, recept, råd kring husdjur och massvis med andra saker! Du kan sluta prenumerera på nyhetsbrevet när som helst genom att klicka på länken längst ner i mejlet.

This entry was posted in Tävlingar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *