Omletbloggen

Omlets bästa julklappar – Till hönsägaren

Om du har svårt att komma på idéer för julklappar till en hönsägare i din närhet kommer någonting till hönsen troligtvis vara uppskattat. Kolla in våra presentförslag här nedanför, vi har lösningar vad din budget än är.

Eglu CubeFör någon du håller väldigt kär är detta en fantastisk present som med säkerhet kommer uppskattas på julafton. Vare sig hen alltid velat ha höns men aldrig kommit till skott, eller har ett gammalt hönshus som hen ofta klagar på är Eglu Cube en dröm för alla hönsägare. Det passar för en liten flock medelstora höns, och är superlätt att hålla rent och hygieniskt. Huset har tvåväggsisolering som håller hönsen varma på vintern och svala på sommaren, och dragfri ventilation som gör att frisk luft kan cirkulera i hönshuset utan att exponera hönsen för drag. Den robusta gården håller dem säkra när de inte kan gå fritt i trädgården, och kan dekoreras med praktiska tillbehör som överdrag, sittpinnar, hängande matbehållare och mycket mer. Välj mellan grön eller lila, tillgänglig från 6039kr.


Har hen redan en Cube? Då kommer dessa tillbehör bli perfekta.

En automatisk hönshusdörr gör livet lite lättare, speciellt på vintern, och kommer uppskattas av prylgalna hönsägare. Dörren kan programmeras att öppnas och stängas automatiskt vid en specifik tid på dagen, så att hönsägare kan vara säkra på att hönsen tryggt sover i sitt hus även om ägaren fortfarande är kvar på jobbet. Med ljusinställningen öppnas och stängs dörren istället vid gryning och skymning, så att hönsägare kan ta sovmorgon medan hönsen påbörjar sin dag. Autodörren kan fästas på alla hönshus eller gårdar, och blir en perfekt julklapp!

Som om det inte var nog kan du nu också beställa Autodörren med Omlets nya hönshuslampa. Lampan tänds en liten stund innan dörren stängs, och uppmuntrar hönsen att gå tillbaka till huset. Den är också användbar om du vill kolla till hönsen på kvällen, måste uträtta dina hönsrutiner i mörkret eller när du vill plocka ägg tidigt på morgonen.

Spara när du köper dörren och lampan tillsammans, nu bara 1765kr!

Hjulpaketet är en praktiskt present till Eglu-ägare som vill flytta runt sitt hus i trädgården. Om huset redan har hjul kan handtag göra det lättare att manövrera huset, speciellt när det blir kallare.

Dessvärre betyder inte slutet på året slutet på vintern, och alla hönsägare kommer uppskatta ett par överdrag att sätta på gården, som förberedelse inför de kommande månaderna av regn och snö. Överdragen håller inte bara hönsen torra, utan minskar också risken för att gräsmattan förvandlas till ett lerbad. Välj de täckande överdragen för ultimat skydd mot blöta dagar, de genomskinliga för att kombinera skydd och solljus, och combi-överdragen för att få det bästa av båda världar.


Små presenter till alla hönsägare

Det ultimata underhållningspaketet, bestående av en 1m lång sittpinne, pickleksaken Poppy, godsaksbehållaren Caddi och en Chicken Swing innehåller allting en ny hönsägare behöver för att minska risken för att hönsen blir uttråkade. Detta äggstraordinära paket kostar nu bara 574kr med våra juliga favoriter! Köp det här!

Godisbitar – Godsaker som dessutom är roliga för hönsen är toppen att stoppa i julstrumpan! Feldi-pickbollarna (som passar perfekt i godsaksbehållaren Caddi), Nature’s Grub godsaksblandning och Naturals jordgubbshjärtan är några av våra favoriter.

Äggsnurra – Denna perfekta äggccessoar blir en perfekt present till både hönsägare och de som gillar att baka. Den är inte bara supersnygg att ha framme i köket, utan också ett praktiskt verktyg för att se till att äggen äts upp i rätt ordning! Välj mellan flera olika färger här.

This entry was posted in Höns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *