Omletbloggen

Omlets bästa julklappar – Till barnen

Vare sig du är mamma eller pappa, en favoritmorbror eller en generös vän har vi presenter som kommer göra denna julen extra speciell för de yngre djurälskarna du känner!

Eglu Go

Är du en sådan förälder som inte riktigt kan se poängen med husdjur, men är trött på tjatet från barnen? Kanske frukost med färska ägg varje morgon kan övertyga dig? Hönshuset Eglu Go är den perfekta lösningen för nybörjare. Den rymmer upp till tre höns, är isolerad, ventilerad och rovdjurssäker. Huset är så lätt att rengöra att barnen i stort sett kommer kunna göra det själv, och allt annat som måste göras dagligen eller veckovis är så roligt och snabbt gjort att det, om ni delar på jobbet inom familjen, inte kommer blir tråkigt.

Om du känner att höns nog inte är för er, men gillar tanken på en Eglu, kolla in buren Eglu Go. Den har samma fantastiska funktioner som hönshuset, men istället för sittpinnar och värprede kommer den med en utdragbar ströbricka och ett höställ, och blir ett fantastiskt hem till kaniner eller marsvin.

Qute

Om du vill ge ditt barn deras första husdjur är en hamster eller gerbil ett bra val. De skapar starka band till sina ägare, och barn i alla åldrar kommer tycka om att leka med dem, men de kräver ingen träning.

Med den moderna och snygga buren Qute kunde det inte vara lättare att ha husdjur. Det tar bara några minuter att städa buren: allt du behöver göra är att lyfta och säkra röret för att hålla djuren på ovanvåningen medan du tömmer strölådan och torkar den ren innan du fyller den med nytt underlag.

Som en extra bonus kommer Qute se fantastisk ut i ditt hem, så till skillnad från andra burar för smådjur kommer du faktiskt vara stolt över att ha den framme!

Köp Qute med förvaringsutrymme och allting du behöver för att ta hem en hamster med vårt stjärnpaket, nu bara 979kr (tidigare 1079kr).

Tunnelsystemet Zippi

Med tunnelsystemet Zippi för kaniner och marsvin kan du med olika delar och lekhagar bygga ett fantastiskt system som barnen kan flytta runt och ändra när de vill leka med sina husdjur. Ytterligare tillbehör som höställ och utkiksplatser finns också tillgängligt för att anpassa systemet. Lekhagarna gör det superlätt för barnen att sitta med sina kaniner eller marsvin, så att de kan leka utan att behöva oroa sig för att de ska rymma!

Påbörja ditt tunnelsystem med våra bästsäljare enkel tunnel med anslutningskit för bur till gård och kaningård med tak och underliggande nät, enkel höjd. Nu bara 1785kr med våra stjärnpaket (tidigare 2234kr)!

Om ditt barn redan har ett husdjur kommer nya leksaker de kan njuta av tillsammans bli en perfekt julklapp!

Grumpy Cat julljusstav kommer få katten att springa runt i vardagsrummet, pipande smällkarameller är perfekta för en dragkamp med hunden i väntan på tomten, och ni kan tillsammans se era mindre husdjur gnaga på denna gulliga kottsnögubbe. Du hittar dessa, och massvis med andra juliga godisbitar och leksaker i Omlets julbutik!

This entry was posted in Husdjur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *