Omletbloggen

Omlets bästa julklappar – Till hundar och hundägare

Har du svårt att hitta något att ge till en hund, eller en hundägare, i jul? Lyckligtvis har vi några fan-tass-tiska idéer för alla budgetar!

Fido Nook

Alla vet att man inte ska skaffa hund till jul bara för att ha någonting att ge bort, men om någon nära dig ska introducera en fyrfota vän till familjen i början av nästa år kommer de kunna ge hunden ett riktigt varmt välkomnande med en Fido Nook, världens lyxigaste hundsäng. Nooken kommer bli en säker plats för hunden att gå till när hen vill vila, eller bara få lite lugn och ro. Den är täckt och höjd över golvet, så att otrevliga drag inte stör vovvens skönhetssömn.

Om det bor någon med städmani i hemmet kommer de uppskatta den integrerade garderoben, som gör att du kan förvara alla hundens saker på en plats. Inga godisbitar i kökslådorna, tennisbollar under soffkuddar eller koppel på hallgolvet. Den perfekta presenten för både hund och människa!

Ska du handla till någon som redan har en Nook? Fyll garderoben med alla möjliga tillbehör: säng, klädhängare, förvaringskorg, hylla, skål och spegel – nu med 25% rabatt!

Du kan också ge dem smågrejer för att dekorera kojan i jul, som ljus och en liten krans. 

Sängar

Alla hundägare vet att hundar inte nöjer sig med någonting sämre än extrem komfort. Om deras säng är gammal och illaluktande, eller bara inte bekväm nog, kommer ingenting hindra dem från att vila på soffan eller under täcket i din säng. Så varför inte ta tillfället i akt och uppgradera din hunds säng lagom till jul? Från Cloud7 till Buster & Beau har vi lyxiga hundsängar för alla hem och hundar.

Tillbehör

Julen är det perfekta tillfället att skämma bort din hund med några nya leksaker, men också att köpa de där sakerna du har behövt skaffa ett bra tag men aldrig kommit till skott med. Ser din hunds halsband kanske lite tråkigt ut efter hundratals promenader och ett par lerbad? Vi har gott om halsband, selar och koppel i vår julbutik som kommer göra din hund till kvarterets modelejon. Kanske kan du lägga till en julig tröja för extra stilpoäng?

Julstrumpa

Fyll denna supergulliga julstrumpa med godisbitar, leksaker och andra saker din hund tycker om, eller ge till en vän och deras vovve. Du hittar massvis med hundiga saker att lägga i strumpan i vår julbutik!

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *