Omletbloggen

Omlets bästa julklappar – Till den galna kattälskaren

Har du en kompis, eller en familjemedlem, som vissa kanske skulle kalla en crazy cat person? Dessa människor kommer utan tvekan uppskatta presenter till katten lika mycket som någonting till sig själva. Så om du har svårt att hitta någonting till en kattkramare, här är några fan-tass-tiska kattklappar!

Lyxiga kattkojan Maya Nook med garderob och gardiner

Kommer din mamma ner till frukosten på morgonen och klagar över hur katten höll henne vaken hela natten genom att vandra runt i sängen? Om du skämmer bort henne med den lyxiga kattkojan Maya Nook i jul kommer katten få en egen säker koja att sova i, och din mammas skönhetssömn kommer inte störas. De valbara gardinerna är inte bara en vacker dekoration, de ger också katten en avskild plats där hen kan vila i fred. Välj de superfina mörkgråa gardinerna, eller använd vårt specialdesignade mönster och ett juligt tyg för att sy egna.

Den praktiska garderoben till Maya Nook kan användas för att förvara alla kattens saker, som mat, leksaker, godisbitar och pälsvårdsprodukter, så att städa inför glöggfesten kommer gå snabbare än någonsin.

Stjärnpaket! Gardinerna och sängen (24″) till Maya Nook, plus en Igloo klöspinne blir ett perfekt tillskott till din nya Nook. Tidigare 640kr, nu 500kr. Köp här!

Balkonggård

Katter i stan får sällan utforska livet utanför lägenheten när de vill, eftersom det finns faror bakom alla hörn. Vill din kattälskande vän dock att hens katt ska kunna andas frisk luft, höra fåglarna sjunga och känna vinden i pälsen? Då kommer Omlets balkonggård för katter vara dem bästa presenten de någonsin fått. Balkonggården är en säker plats för alla katter, den passar alla typer av balkonger och är stor nog för att din vän ska kunna tillbringa tid med sin katt ute i solskenet. En underbar julklapp för både katt och människa!

Sängar

Den perfekta presenten till den där kattägaren som redan har allt! Den djupt fyllda kattsängen Maya är den perfekta bädden för din Nook, men vi har massvis med andra sängar att välja mellan. Dream Paws kombinerar maximal komfort med stil, och Banbury & Cos lyxiga kattsäng är den perfekta platsen för katter att mysa på under kalla vinterkvällar.

Julstrumpa

Kattpersoner tar alla möjligheter att inkludera sina pälsklingar i festligheterna, och ett perfekt sätt att göra detta är att ge husdjuren sina egna julstrumpor på julaftons morgon. Denna lyxiga julstrumpa med en gullig design är fylld med en fantastisk blandning av favoriter från vår julbutik, och kommer få alla katter att spinna av julkänsla!

Leksaker

Om du har fått ansvaret att köpa julklapp till kontorets katt i år har vi lösningarna för dig! Vi har kattleksaker för alla tillfällen och plånböcker. Få katten i rörelse med roliga spöleksaker, eller se den förvändas under kattmyntans påverkan, perfekt för att underhålla fyrfora vänner under julledigheten.

This entry was posted in Julklappstips


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *