Omletbloggen

Involvera din hund i jultraditionerna

Ta bilder tillsammans

Ställ in självutlösaren på din telefon, be en vän om hjälp, eller hyr in en professionell fotograf som kan ta familjeporträtt tillsammans med hunden. Bara fantasin stoppar dig när det kommer till idéer här. Kanske vill du ha ett foto när ni är ute på promenad tillsammans, eller när ni sitter framför julgranen? Matchande jultröjor är inte obligatoriskt, men uppmuntrat.

Skicka julkort

Beställ några kopior av ert familjeporträtt och skicka till vänner och familj. Om du har barn, låt dem dekorera korten med glitter och klistermärken, och se till att hunden skriver under med ett gulligt tassavtryck. Alla som får detta kort i brevlådan kommer vara superglada!

Ge dem juliga kläder

Om din hund tycker om att klä upp sig finns de få saker som är gulligare än en hund i en fluga eller ett par renhorn, eller en julig tröja som kan addera lite extra värme de där kalla vinternätterna. Se till att hunden är bekväm och att ingenting är för tajt eller kan skada hen.

Ta en promenad och titta på juleljusen

Det är alltid någon i kvarteret som tar det där med dekorationer steget längre än alla andra. Ta med din hund på en lång promenad och titta på ljus och dekorationer. De flesta hundar kommer vara fascinerade av alla blinkande lampor, men håll ett öga på hen och ta med hen hem om det blir för mycket.

Besök en julmarknad

De flesta julmarknader är utomhus, perfekt om du vill ta med din hund för att dricka glögg och titta på luciatåg. Din hund kommer älska lukten från matstånden, men det är förmodligen bäst att ta med några hundvänliga godisbitar hemifrån för att distrahera dem om de blir för uppspelta.

Se en julfilm

Få saker är mysigare än att sätta sig framför brasan och titta på de där julfilmerna du redan sett en miljon gånger. Gosa ner dig med din hund och vila er igenom en festlig favorit. Vi rekommenderar givetvis någonting med en hund, som Grinchen eller The Holiday.

Baka hundgodis

Vi tillåter oss alla lite extra godsaker över julledigheten, och även om du inte bör ändra din hunds matvanor bara för att det är jul kan det vara fint att ge dem någonting speciellt och hembakt på julen. Varför inte prova dessa nyttiga hundkakor med äpple och kanel, perfekt för julaftons morgon!

Köp presenter

Om din hund varit snäll hela året förtjänar de givetvis också en present eller två under granan. Vi har massvis med roliga leksaker och smaskiga belöningar i vår hundavdelning.

Se till att de är säkra

Julen är en fantastisk tid på året, men den involverar en del saker som kan vara farliga för hundar. Läs vårt blogginlägg om hur du håller dina husdjur säkra under jul och nyår, så att du kan se till att ni kan fira utan några olyckor.

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *