Omletbloggen

Involvera din hund i jultraditionerna

Ta bilder tillsammans

Ställ in självutlösaren på din telefon, be en vän om hjälp, eller hyr in en professionell fotograf som kan ta familjeporträtt tillsammans med hunden. Bara fantasin stoppar dig när det kommer till idéer här. Kanske vill du ha ett foto när ni är ute på promenad tillsammans, eller när ni sitter framför julgranen? Matchande jultröjor är inte obligatoriskt, men uppmuntrat.

Skicka julkort

Beställ några kopior av ert familjeporträtt och skicka till vänner och familj. Om du har barn, låt dem dekorera korten med glitter och klistermärken, och se till att hunden skriver under med ett gulligt tassavtryck. Alla som får detta kort i brevlådan kommer vara superglada!

Ge dem juliga kläder

Om din hund tycker om att klä upp sig finns de få saker som är gulligare än en hund i en fluga eller ett par renhorn, eller en julig tröja som kan addera lite extra värme de där kalla vinternätterna. Se till att hunden är bekväm och att ingenting är för tajt eller kan skada hen.

Ta en promenad och titta på juleljusen

Det är alltid någon i kvarteret som tar det där med dekorationer steget längre än alla andra. Ta med din hund på en lång promenad och titta på ljus och dekorationer. De flesta hundar kommer vara fascinerade av alla blinkande lampor, men håll ett öga på hen och ta med hen hem om det blir för mycket.

Besök en julmarknad

De flesta julmarknader är utomhus, perfekt om du vill ta med din hund för att dricka glögg och titta på luciatåg. Din hund kommer älska lukten från matstånden, men det är förmodligen bäst att ta med några hundvänliga godisbitar hemifrån för att distrahera dem om de blir för uppspelta.

Se en julfilm

Få saker är mysigare än att sätta sig framför brasan och titta på de där julfilmerna du redan sett en miljon gånger. Gosa ner dig med din hund och vila er igenom en festlig favorit. Vi rekommenderar givetvis någonting med en hund, som Grinchen eller The Holiday.

Baka hundgodis

Vi tillåter oss alla lite extra godsaker över julledigheten, och även om du inte bör ändra din hunds matvanor bara för att det är jul kan det vara fint att ge dem någonting speciellt och hembakt på julen. Varför inte prova dessa nyttiga hundkakor med äpple och kanel, perfekt för julaftons morgon!

Julpromenad och jullunch

Stjäl rampljuset på julpromenaden med Omlets matchande hundhalsband och koppel. Dessa finns i flera olika snygga, iögonfallande mönster. Det är den perfekta presenten till hunden i ditt liv och ett bra sätt att få din älskade hund att se snygg ut när hela familjen kommer på jullunch.

Julklappar

Oavsett om din hund har varit snäll eller olydig i år, skulle det inte vara rätt att neka den lite egna julklappar. Det är trots allt deras busiga upptåg som gör dem ännu mer älskvärda. Och med vårt utbud av innovativt designade produkter kan ditt husdjurs önskelista gå i uppfyllelse.

Vill du ge din hund bekvämlighetens gåva denna jul? Vad sägs om en ny säng med vårt Mischief-tryck? Den är perfekt för busiga hundar. Och
Topology hundsäng är varje hunds dröm med sin högkvalitativa memory foam-madrass som ger förstklassig komfort. Och det bästa av allt? Bäddmadrasserna till sängen kan lätt tas av och tvättas i tvättmaskin för att din hund ska få känslan av en nybäddad säng. Eller ännu hellre, fyll på med extra bäddmadrasser – perfekt för ett snabbt byte innan dina gäster kommer.

Om din hund älskar att mysa var som helst, när som helst, kan du ge dem en supermjuk hundfilt denna jul. Den varma och mysiga filten är det perfekta stället att ta en tupplur för alla hundar, oavsett om de är hemma, i bilen eller på semester.

Om du har turen att ha ledigt från jobbet i jul, gör det bästa av det med lite kvalitetstid med din hund. Att leka ihop är roligt och hjälper dig att stärka er relation. Ge dem en hållbar hundleksak som de älskar och ni kommer få många timmars underhållning under julen och även senare.

Se till att din hund är säker i jul

Julen är verkligen en underbar tid på året, men den involverar vissa saker som kan vara farliga för hundar. Läs vårt blogginlägg om hur du ser till att dina husdjur är säkra under den här högtiden för att se till att de inte råkar ut för några olyckor.

Omlet och din hunds jul

Julen är ännu bättre när husdjur är inblandade. Med julmat och festliga firanden kan du och din lurviga vän njuta ihop av den här magiska högtiden. Och tack vare Omlets utbud av hundprodukter som hundsängar, hundfiltar och designer-hundkoppel, kan din hunds jul bli ännu mer speciell med produkter som är gjorda för att glädja dem inte bara denna julen, utan livet ut. 

En Cockerpoo sitter vid en julgran på Omlets lyxiga hundfilt i fuskpäls

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *