Omletbloggen

Julpynta din Nook

Inkorporera din hunds Fido Nook i ditt julpyntade hem och förvandla ditt husdjurs koja till ett festligt gömställe med dessa dekorationsidéer!

Ljusslingor

Alla älskar skenet från juleljusen i december, så varför inte rama in din Nook med batteridrivna ljusslingor? Om du har en valp är det bäst att hänga ljusen över din Nook, så att du kan lysa upp kojan utan risk för gnagande små valptänder!

Mini-krans

Sätt en Fido-krok på utsidan på garderoben där du kan hänga en liten krans. Du kan till och med göra en själv så att den matchar resten av din inredning. Lägg till små hund-relaterade detaljer, som ett par små dekorative hundben eller en rosett me tassavtryck.

Julgardiner

Om du har en gardinstång och Fido-gardiner på din Nook, varför inte prova att sy egna julgardiner med ett juligt mönster?

Julgran

Du behöver inte ge upp julgranen bara för att du har hund. För valpar och de som gillar att tugga sönder saker är det dock bäst att välja mjuka eller stöttåliga julkulor och hänga ömtåliga pynt högre upp i granen!

Låtsasljus 

Batteridrivna ljus ger samma varma sken som riktiga, utan att utsätta dina husdjur för några risker. Om du är orolig över att din hund ser dem som leksaker, ställ dem uppe på din Nook.

Julstrumpa

Denna supergulliga julstrumpa kan praktiskt hängas i Nook-garderoben i väntan på jultomten!

För hunden

Gör din vovve redo för julfesterna med en supergullig jultröja eller ett festligt rött halsband som de kan spatsera runt med och få komplimanger från alla ni möter.

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *