Omletbloggen

Gratis supermjuk filt när du köper en bolsterbädd

Ta tillfället i akt och uppgradera ditt husdjurs säng med den lyxiga bolsterbädden. Denna premiumsäng finns i tre färger och tre storlekar, har en madrass med memory foam som stöttar ditt husdjur under långa tupplurar, och det stryktåliga överdraget är otroligt mjukt mot djurets kropp och kan tvättas i maskin.

Under en begränsad tid får du nu en GRATIS lyxig och supermjuk filt när du köper en bolsterbädd. Lägg bara sängen i kassan så kommer din kostnadsfria filt automatiskt dyka upp!

Kampanjvillkor
Erbjudandet om en gratis lyxig och supermjuk filt när du köper en bolsterbädd för hund eller katt från Omlet gäller från 2/4 till midnatt 6/4 2020. När du har lagt till bolsterbädden i varukorgen kommer en gratis filt läggas till i beställningen via en automatisk kampanjkod. Storleken på filten kommer matcha storleken på sängen du valt. Filtar som adderats till varukorgen manuellt kommer inte rabatteras. Om filten inte läggs till automatiskt, använd koden BLANKET24 om du köper en Bolsterbädd 24, BLANKET36 om du köper en Bolsterbädd 36 och BLANKET42 för en Bolserbädd 42. Efter lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på redan nedsatta produkter eller tillsammans med andra erbjudanden eller kampanjer.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *