Omletbloggen

Låt oss presentera vår nya banbrytande Eggscalator

April april!

Även om en rulltrappa för lata höns inte har uppfunnits (ännu), kan du fortfarande ta med hönsen in på 2000-talet med den fantastiska automatiska hönshusdörren från Omlet

Här är 7 anledningar till att Autodörren är den bästa på marknaden…

  1. Autodörren kan installeras på alla hönshus i trä, på Eglu Cube Mk1 och Mk2, samt alla Eglu-gårdar och hönsnät.
  2. Du kan ställa in dörren att öppna och stänga vid specifika tidpunkter eller ljusnivåer för att passa dina höns rutin. Du behöver inte gå upp i ottan under sommarmånaderna för att släppa ut dina höns – Autodörren gör det åt dig!
  3. Oroa dig inte över att behöva hålla hönshuset nära en elkälla, dörren drivs av 4 AA-batteri som räcker i upp till sex månader.
  4. Pålitlig i alla väderlekar. Dörren kommer ta dig från vinter till sommar och tillbaka igen utan några som helst problem.
  5. Autodörrens inbyggda säkerhetssensorer ser till att inga höns skadas eller fastnar i dörren när de utforskar sin nya accessoar. 
  6. Ökad säkerhet! Dörren öppnas lodrätt snarare än vågrätt som de flesta andra dörrar, och kan därför omöjligt lyftas upp av giriga rovdjur.
  7. Autodörren kommer med allt du behöver, kräver otroligt lite underhåll och är lätt att montera!
  8. Du kan nu koppla en lampa till din Autodörr för att uppmuntra dina höns att gå tillbaka till huset på kvällen. Den gör det också lättare att titta till dina husdjur när det blivit mörkt!

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *