Omletbloggen

Julklappstips till hundägaren

Hundkojan Fido Studio i vitt

Är det någon i familjen som planerar att skaffa en valp? Eller har dina föräldrar en nervös hund som känner sig säkrare när den har en egen mysiga koja i en lugnare del av huset? Då har vi den perfekta julklappen till dem, oavsett om de är hund eller människa.

Den fantastiska hundkojan Fido Studio ser ut som en modern möbel som passar in fint i ditt hem och inte behövar gömmas undan i ett hörn någonstans. Det går också att välja till en extremt praktisk garderob där du kan förvara alla din hunds saker! Just nu kan du spara 10% på hundkojan Fido Studio i vitt i vår vinterrea!

Bolsterbäddar

Oavsett om du är ute efter en julklapp till en hund eller till en hundägare uppskattas alltid en ny hundsäng, speciellt om den gamla sängen börjar se lite sliten och söndertuggad ut. Den jättebekväma Bolsterbädden har en madrass med memory foam som formar sig runt din hunds kropp när den lägger sig till rätta och den här hundsängen passar allt från växande valpar till äldre tröttare hundar.

Bolsterbädden har ett överdrag som kan tvättas i maskin, finns i tre olika storlekar och i olika färger plus att det går att köpa till snygga ben. Just nu är det också 20% rabatt på dem!

Psst – katter älskar dem också!

Filtar och kyldynor

Uppgradera din hunds säng nu i jul så att den har en mysig säng för det nya året. Omlets lyxiga och supermjuka filtar kommer att göra din hunds säng extremt varm och mysig efter långa vinterpromenader och de passar perfekt på soffor eller bilsäten för att skydda mot hundhår och lera. Om du vill förbereda dig för nästa sommar, varför inte köpa en kyldyna som passar jättebra under de varma sommarmånaderna.

Den självkylande dynan aktiveras när din hund lägger sig på den och minimerar risken att din hund får värmeslag under soliga sommardagar.

Just nu har vi 20% rabatt på kyldynor och 15% rabatt på filtar i vår vinterrea!


Klicka här för att läsa våra reavillkor.

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *