Omletbloggen

Perfekta julklappar för småttingar (både husdjur och barn)

Oavsett om du köper en present till ett barn som älskar djur eller ditt egna lilla husdjur har vi de perfekta presenterna. Just nu kan du också fynda julklappar i vår rea!

Gömställen och lektunnlar

Ge dina kaniner eller marsvin något roligt att leka med i vinter som våra Zippi gömställen och lektunnlar. Ett gömställe är perfekt för att ge dina små husdjur en säker och avskild plats där de kan gömma sig eller använda som en plattform för att hålla utkik över omgivningarna, och de finns i både grönt och lila.

Lektunnlarna kan placeras var som helst i gården så att dina husdjur kan jaga varandra genom dem som en del av leken, eller så kan de kopplas samman för att skapa en labyrint som liknar de tunnlar som de skulle ha om de bodde ute i naturen, så de har både underhållning och en säker plats att vila på!

Caddi godsaksbehållare

Godsaksbehållaren Caddi är en perfekt julklapp till höns, kaniner, marsvin eller deras ägare. Caddin kan fyllas med godsaker och gungar fram och tillbaka när djuren pickar eller försöker tugga i sig maten. Godsaksbehållaren ger både mental och fysisk stimulans med godis som bonus!
Det är lätt att justera höjden på en Caddi så att den kan hängas från taket i buren eller gården och det är jättelätt att ta ner den för att fylla på eller göra rent.

godsaksbehållaren caddi husdjur presentguide

Hamster- och gerbilburen Qute

Buren Qute för hamstrar och gerbiler låter djurens ägare komma närmare sina husdjur. Den moderna designen betyder också att buren ser snygg ut i köket eller vardagsrummet och den stora genomskinliga strölådan gör det lätt för husdjursägare i alla åldrar att se vad djuren har för sig. Strölådan är också ett praktiskt sätt att ta ut dina hamstrar eller gerbiler ur buren för att leka med dem eller se till att de får regelbunden motion.

Eglu Go för kaniner och marsvin

Behöver dina fluffiga små husdjur en bättre bur? Buren Eglu Go för kaniner och marsvin är perfekt för att dina kaniner och marsvin ska kunna bo i trädgården. Den praktiska buren med tillhörande gård låter dina djur skutta ut och in när de känner för det under dagen och när det är dags för en tupplur kan de kura ihop sig i det isolerade huset. Vintertid kan du flytta buren närmare huset för att göra det lättare att både spendera tid med djuren och göra rent i buren.

This entry was posted in Gerbiler


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *