Omletbloggen

Den ultimata presentguiden för höns och hönsägare

Om du letar efter en present till en hönsägare har du hittat rätt! Omlets butik är som alltid fullpackad med både praktiska och roliga produkter för både höns och hönsägare. Varför inte fynda några av dina julklappar i vår Black Friday-rea och göra klart julhandlandet långt innan jul.

Underhållning

En av de bästa presenterna du kan ge till dina hönor är underhållande leksaker! Vi har massor av roliga produkter som kommer att underhålla dina hönor i många timmar.

Pickleksakerna Poppy och Pendant låter dina hönor picka i sig foder, godsaker eller grus vilket betyder att de både får mental stimulans och kan picka i sig godbitar även när de inte kan hitta lika många insekter i gräsmattan.

Eller varför inte göra hönsgården lite roligare med den fantastiska The Chicken Swing? Hönor gillar att sitta på sittpinnar och en som gungar kommer att göra deras dag lite extra spännande.

Automatisk dörröppnare till hönshuset

Omlets automatisk dörröppnare till hönshuset gör livet lite enklare för hönsägare och kommer att älskas av alla som gillar teknik! Dörren kan programmeras att öppnas och stängas automatiskt vid vissa klockslag eller när ljuset når en viss nivå, så att dörren automatisk stänger om hönsen när solen går ner även om alla fortfarande är på jobbet. Autodörren kan också användas på ett hönshus eller en hönsgård i trä, så det är en perfekt julklapp till hönsägaren.

Hönsträdet PoleTree med sittpinnar

Ge dina hönor en egen julgran med vår nyhet – det anpassningsbara hönsträdet PoleTree med sittpinnar. Perfekt om du redan har en Walk in-hönsgård eller annan hönsgård och PoleTree kan anpassas för att passa din flock med både långa och korta sittpinnar på olika höjder.

De stabila stängerna fästs i taket och/eller väggen i hönsgården och du kan lägga till så många sittpinnar som du vill och montera dem på den perfekta höjden för dina höns. Skapa en spiraltrappa så att hönsen kan klättra upp eller välj längre sittpinnar om dina hönor föredrar att sitta tillsammans och hålla koll på omgivningarna. Du kan också välja att lägga till tillbehör som matskålar så att de kan äta samtidigt som de sitter på sina nya sittpinnar.

Äggsnurror

Hönsägare har ofta mer ägg än än de kan äta upp samma dag och behöver därför kunna förvara dem. Med en äggsnurra kan du ha äggen framme i köket och snurran gör det lätt att veta vilken ordning äggen ska användas i, eftersom nya ägg läggs till högst upp när de plockas in från hönshuset.

This entry was posted in Höns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *