Omletbloggen

Hitta den perfekta presenten till din katt

Är du på jakt efter den perfekta julklappen till någon som älskar katter? Du kan nästan vara säker på att hitta den perfekta presenten bland alla produkter från Omlets julmarknad! Här hittar du många olika kattleksaker och tillbehör, men skynda dig så att du inte missar att spara pengar med våra erbjudanden!

Katträdet Freestyle

Katträdet Freestyle är den ultimata presenten för kattägaren! Med så många olika tillbehör att välja på finns det något för att passa alla katter och deras personlighet! Plattformarna är perfekta för katter som älskar att klättra och hängmattan är ett mysigt litet gömställe för katter som vill dra sig undan från liv och rörelse under julfirandet!

Du behöver inte oroa dig över takhöjden eftersom katträdet Freestyle finns i sex olika höjder från 1,7m upp till 4,4m så att det finns något som passar alla hem. Det går också att köpa till blomkrukor för att dekorera det med krukväxter (husdjursvänliga såklart) så att klösträdet smälter in i ditt hem.

Katträd från golv till tak julklapp

Kattsängen Maya Donut

Om du har en katt som älskar att rulla ihop sig och mysa så har den helt säkert kattsängen Maya Donut på önskelistan i år! Donutformen betyder att katten har stöd runt kroppen vilket får den att känna sig extra trygg. Den snygga fuskpälsen är jättemjuk så att din katt kan sova riktigt gott i lugn och ro!

Bolsterbädd för katter

En bolsterbädd är an annan jättemjuk kattsäng som är en perfekt julklapp till kattägaren eller katten. Överdraget dras enkelt på och av med en dragkedja och kan tvättas i maskin, så att sängen alltid är ren och fräsch.

Det finns 15 olika färger och flera olika snyggt designade ben att välja på, så en bolsterbädd är perfekt för kattägare som vill ha en snygg säng som matchar resten av inredningen!

Röd bolsterbädd kattsäng presentguide

Lyxig och supermjuk kattfilt

Ingen katt kommer kunna säga nej till en lyxig oxh supermjuk kattfilt från Omlet! Du kan lägga den vackra filten på din katts favoritplats eller i kattens säng för att göra den extra mysig och hjälpa den att sova bättre. Filtens två sidor har olika färg och material och det finns också två färger att välja på, grå och gräddvit eller julrosröd och gräddvit, så att du kan välja den som passar bäst i hemmet.

Kattleksaker

Om du har en katt som gillar att leka hittar du ett urval av kattleksaker på Omlets julmarknad! Mindre leksaker är perfekta som små paket under julgranen eller för en adventskalender och ger din katt både mental och fysiskt stimulans.

Eller vad sägs om en julig aktiveringsmatta som ser ut som en julpudding? Mattan är perfekt för att leka kurragömma och underhålla din katt genom att gömma godisbitar i mattan. Du kan också använda kattmynta för att din katt ska kunna ha roligt i många timmar!

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *