Omletbloggen

Bästa automatiska dörren för hönshus

Omlet Eglu Cube hönshus stängt med Omlet Autodörr - automatisk dörr för hönshus

Den bästa automatiska dörren för hönshus är en som har flera olika funktioner. En som är programmerbar för att passa ditt schema, skyddar mot rovdjur och öppnas horisontellt med inbyggda säkerhetssensorer. Läs vidare för att få veta hur en automatisk hönshusdörr kan förändra livet till det bättre för dig som hönsägare.

Varför ditt hönshus behöver en automatisk dörr

En automatisk hönshusdörr förvandlar ditt vanliga hönshus till ett tekniskt avancerat smart hönshus. Som en personlig vakt åt ditt hönshus , ser den bästa automatiska hönshusdörren till att dina höns följer sitt schema och skyddar dem medan de vilar. Att installera en Autodörrr kommer:

  • Låta dig ta sovmorgon medan dina höns släpps ut
  • Låta dig vara borta från hemmet på kvällarna
  • Ge ytterligare skydd mot hönsrovdjur
  • Förstärka de isolerande effekterna av ett hönshus i plast
  • Skapa en rutin som passar din flock

Det finns många olika typer av automatiska hönshusdörrar, men det finns ett tydligt val för det bästa alternativet när det gäller komfort och säkerhet för din flock.

Den automatiska hönshusdörren från Omlet

Omlet Autodörr har en väl genomtänkt design. Den är gjord av kraftiga, rötfria och rostfria material, den är lätt att göra rent och håller en hel livstid. Den öppnas horisontellt, vilket gör det väldigt svårt för rovdjur att bända upp dörren. Omlets Autodörr ökar också de isolerande effekterna hos vårt Eglu Cube hönshus, och är designad för att integreras sömlöst i det utan att man behöver ta bort den befintliga dörren. Autodörren kan även installeras på ett hönshus i trä, Omlet hönsgårdar, eller på traditionella hönsgårdar med hönsnät.

Automatiska ljussensorer för gryning och skymning

Vill du ta sovmorgon eller vara hemifrån en hel kväll, men ändå få din flock omhändertagen? Autodörren kan släppa in och släppa ut dina höns enligt solens upp- och nedgång. Och eftersom höns går in i hönshuset för att vila baserat på mängden dagsljus, behöver du inte oroa dig för att ändra Autodörrens inställningar när vintern kommer. De olika antal timmarna av solljus under året kommer att få Autodörren att stängas vid önskad ljusnivå – oavsett årstid. Och den sofistikerade Autodörren tar hänsyn till stormar och mulet väder och ser till att dörren inte stängs under korta förändringar av ljusnivån ute.

Sätt ditt eget schema

Vissa flockar vilar vid samma tid varje dag istället för att vänta på att solen ska gå ner. Om du har höns som föredrar att komma hem tidigt kan inställningen enligt klockan vara det bästa alternativet. Välj helt enkelt den angivna tiden för att öppna och stänga dörren varje dag, så kommer Autodörren se till att hönsen håller deras schema.

Kan installeras på både hönshus av trä och hönshus av plast

Du kan köpa extra installeringspaket för att installera Autodörren på våra hönsgårdar eller på traditionella hönsgårdar, vilket gör Autodörren universell. Installera den på alla befintliga traditionella hönshus i trä eller på Omlet hönshus med hönsgård Detta gör det lätt att byta från ett hönshus i trä till ett Eglu Cube hönshus i plast när du uppgraderar.

Står emot rovdjur

Den bästa automatiska hönshusdörren håller din flock säker från rovdjur. Genom att låsa Autodörren varje natt kommer dina höns att skyddas under den mest aktiva tiden från hönsrovdjur, som rävar eller duvhökar.

Att skydda din flock från rävar är en särskilt svår utmaning, eftersom de är duktiga på att öppna dörrar. Den horisontella öppningen av Autodörren gör den dock mycket svårare att öppna än andra automatiska hönshusdörrar som öppnas vertikalt. Autodörren har en kraftig elektrisk motor som sitter direkt på dörren för maximal säkerhet. Till skillnad från andra automatiska dörrar till hönshus som drivs som en hiss med en lina och en vikt kan Omlets autodörr inte lyftas upp när den är stängd, vilket betyder att rovdjur inte kommer kunna öppna den.

Pålitlig i både varmt och kallt väder

Är du orolig för vädret? Autodörren klarar alla väderförhållanden och temperaturer. Dörren kommer även att fungera i minusgrader, så att din flock hålls varm på vintern. Med färre timmar dagsljus kommer din flock hålla sig varm i sitt hönshus tills önskade nivåer av dagsljus eller schemalagd tidpunkt nås.

På sommaren kommer Autodörren släppa ut dina höns på morgonen när temperaturen är svalare för att hjälpa din flock igenom de varmare sommarmånaderna. De längre timmarna med dagsljus innebär att din flock kommer att kunna njuta av en bris och skugga utanför hönshuset så länge som möjligt, samtidigt som de fortfarande är skyddade och bekväma på natten.

Inbyggda säkerhetssensorer

Sofistikerade säkerhetssensorer ser till att dina höns inte av misstag fastnar i Autodörren när den öppnas eller stängs. Om någon del av en höna blockerar Autodörren kommer den att öppnas igen och försöka stängas igen några minuter senare. Den milda stöten från Autodörren räcker vanligtvis för att få dina höns att flytta sig om de vilar på tröskeln, och snart lär de sig hur dörren fungerar.

Kombinera din Autodörr med ett hönshus som din flock älskar

Vårt Eglu Cube hönshus och Autodörren är som gjorda för varandra. Autodörren installeras snabbt och enkelt på Eglu Cube hönshus, utan att några extra fästen behövs. Och på grund av den integrerade designen behöver du inte ta bort den befintliga svängbara Eglu Cube hönshus-dörren, då den fortfarande kan öppnas och stängas separat från Autodörren.

När du kombinerar det bästa hönshuset med den bästa automatiska hönshusdörren säkerställer du att din flock har den absolut bästa kombinationen. Omlets hönshus står emot rovdjur, är dubbelisolerade och ger optimal ventilation för att ge maximal komfort åt din flock.

Ta hand om dina höns på bästa sätt med Omlet

Omlet skapar de bästa hönsprodukterna som finns. De är designade för att vara lätta att sköta och ge komfort under en hel livstid. Våra hönsgårdar, hönshus, och hönsprodukter underlättar för dig på din givande resa som hönsägare. Välj den bästa automatiska hönshusdörren och andra hönsprodukter från Omlet och hjälp dina höns att leva sitt bästa liv.

Omlet Eglu Cube hönshus och walk-in hönsgård med Autodörr

This entry was posted in Höns


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *