Omletbloggen

Varför dina husdjur behöver en Caddi

Här är några anledningar till att Caddi kommer bli perfekt för dina godsaksälskande husdjur…

  1. Godsaksbehållaren Caddi begränsar hur snabbt dina husdjur kan äta sina godisbitar. Det gör att de får njuta under en längre tid, och minskar risken att de äter för mycket för snabbt.
  2. Caddi gungar när dina husdjur rör vid den, vilket skapar en belönande, interaktiv lek som de kommer älska – perfekt för regniga dagar! Dina husdjur kommer tycka om att få kämpa för sina godsaker, det gör belöningen ännu bättre.
  3. Caddi gör att du kan ge dina husdjur godsaker utan att behöva slänga dem på marken. Det håller gården renare, minskar matsvinn och minimerar risken för skadedjur, och är dessutom ett nyttigare alternativ för djuren. Du hänger enkelt Caddi från taket på gården med plastkroken, och använder snöret för att anpassa höjden utifrån dina husdjur.
  4. Ändlösa möjligheter! Med Caddi kan du ge färskt gräs, frukter och grönsaker till dina husdjur, men du kan också använda den som ett höställ för kaniner, eller fylla den med pickbollar om du har höns. Det gör att du kan vara kreativ och ge dina husdjur nya kombinationer av godsaker varje gång!
  5. Du kan spara 50% på godsaksbehållaren Caddi till och med midnatt på måndag om du börjar prenumerera på Omlets nyhetsbrev. Det är ett superklipp för dig, och en ny leksak till dina husdjur! Skriv in din mejladress på Caddi-sidan för att få din rabattkod.

Köp nu för bara 59,50kr om du börjar prenumerera på Omlets nyhetsbrev!



Kampanjvillkor
Kampanjen gäller från 12/8 till och med midnatt 17/8 2020. När du skrivit in din mejladress på hemsidan får du en unik kod som du kan använda i kassan. Genom att skriva in din mejladress godkänner du att du får Omlets nyhetsbrev. Du kan sluta prenumerera när som helst. Erbjudandet gäller bara på individuella Caddi. Gäller inte för tvåpack eller paket tillsammans med Omlets pickleksaker eller Feldy pickbollar. Erbjudandet är begränsat till 2 Caddi per hushåll. Beroende av lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på fraktkostnader, redan nedsatta produkter eller tillsammans med andra kampanjer och erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *