Omletbloggen

1000kr rabatt + fri leverans på lila Eglu Classic!

Detta erbjudande avslutades måndagen 29:e januari.

Hönshuset Eglu Classic

Det perfekta nybörjarhuset för dig som vill ha ett par höns i din trädgård. Både gården och huset är otroligt säkra för rovdjur, och huset går superlätt att rengöra tack vare den utdragbara spillningsbrickan och ytorna som lätt spolas av med vattenslangen eller högtryckstvätten!

“Hönsen älskar den, de kryper ihop tillsammans varje kväll. Den är så lätt att rengöra, desinficera och använda dagligen. Vi kommer aldrig gå tillbaka till något annat slags hus efter denna. Vi älskar den :-)” – Martin

Kaninburen Eglu Classic

Eglu Classic gör det lätt och roligt att ha kaniner! Kaninerna kommer vara varma och bekväma i den isolerade buren, och kan säkert komma och gå som de vill på den rovdjurssäkra gården.

“Vi älskar vår nya Eglu Classic, och lyckligtvis gör våra två kaniner Peter och Poppy också det! Den är precis lika enkel som det verkar… lätt att montera, lätt att städa, lätt att komma åt. Fantastisk produkt och värt att betala lite extra gentemot de vanliga burarna i trä.” – Andrew

 

Kampanjvillkor:
Erbjudandet gäller bara lila hönshuset Eglu Go och lila kaninburen Eglu Classic. Erbjudandet gäller inte gröna Eglu Classics eller andra Eglus. 1000kr rabatt och fri leverans gäller bara en begränsad tid.  Rabatten har redan dragits när du kommer till kassan, ingen kampanjkod behövs. Fri leverans gäller bara för en lastpall i följande länder: Belgien, Danmark, Frankrike, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tyskland. Om du köper andra saker som innebär fler lastpallar kommer en leveranskostnad läggas på. Omlet har rätt att avsluta erbjudandet när som helst. Rabatten kan inte överföras till leverans eller kurser. Erbjudandet gäller bara på varor till fullpris och kan inte användas tillsammans med andra kampanjer eller erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *