Omletbloggen

Omlets julrea har börjat – upp till 20% rabatt

Det spelar ingen roll om du redan satt upp din julgran eller om du hatar allt som har med julen att göra, om du har hundar eller marsvin, om du letar efter ett nytt hem till dig kanin eller bara någonting gott åt dina höns – det finns någonting för alla i Omlets julrea!
REAN ÄR NU AVSLUTAD

Erbjudandevillkor

Upp till 20% rabatt gäller bara 19/11-18 till 3/12-18. Rabatten har redan dragits. Gäller i mån av lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Produkter som inte ingår i erbjudandet är: Autodoor, Fido Nook, alla extremvädersöverdrag och Zippi-gårdar. Rabatten kan inte användas på fraktkostnader eller kurser. Gäller inte för fraktkostnader. Rabatten gäller på varor till fullpris och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *