Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Omletbloggen

Behöver mitt husdjur en kompis?

Ett djur som visar stort behov av kontakt med andra kallas för ett socialt djur. Det betyder att de behöver kontakt med andra av sin egen art. Om de tvingas leva ensamma kommer dessa djur uppleva extrem uttråkning, frustration och rädsla. Såvida du inte har massvis med tid att umgås med dem rekommenderar vi att de får en kompis.

Ensamdjur tillbringar på motsatt sätt större delen av sina liv utan sällskap från andra av samma art, med undantag för parning och att ta hand om ungarna. De håller ofta hårt på sina revir, och tycker inte om sällskap av andra djur, speciellt inte de av samma art. Vissa ensamdjur kommer till och med börja bråka om de bor tillsammans, vilket kan skada eller till med med döda båda djur.

Kaniner

Hamstrar

Marsvin

Gerbiler

Hundar

Katter

Höns
här.

This entry was posted in Husdjur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *