Omletbloggen

Vinn en Fido Nook i vår Paw Amour tävling för alla hjärtans dag!

 

För att fira Alla hjärtans dag och kärleken vill vi se hur ni tror att era hundars dejtingprofiler skulle se ut om de kunde swipa – och vi ger bort 3 hundsängar från vårt Fido-utbud!

Beskriv din hunds personlighet här nedanför, berätta hur gammal hen är och var ni bor, och försök imponera på oss med den bästa bilden på din superfina vovve, som kommer få hela världen att bli kär! Dela din hunds profil på Facebook, Twitter eller Instagram och använd hashtaggen #PawAmour för att få chansen att vinna en Fido Nook eller Studio. Vi kommer utse tre vinnare, i tre olika kategorier:

 • Finast päls
 • Mest romantiska profil
 • Roligast profil

Letar din hund efter kärleken? Skulle du vilja hitta en fluffig vän? Börja skapa deras profil nu! 

 • Börja med att gå till Paw Amour-sidan här.
 • Ladda upp en bild på din hund i formuläret. Vi rekommenderar kvadratiska bilder, och se till att de är av bra kvalitet så att din älskade hund syns tydligt!
 • Berätta vad din hund heter, hur gammal hen är (i människoår) och var ni bor.
 • Berätta om din hunds personlighet i beskrivningen, som om hen skrivit den själv. Kanske favoritmat, vad hen tycker om att göra, och vad hen letar efter hos en partner. Kom ihåg att vi utser ett pris för roligaste profil, och den mest romantiska!
 • Skriv in dina uppgifter (en människas emailadress, tack!)
 • Slutför profilen och dela på Facebook, Instagram eller Twitter med #PawAmour i texten.

Tävligen avslutas vid midnatt den 17:e februari. Vi kommer välja 3 profiler som vinner en Fido Nook eller Studio.

Lycka till!

 

Tävlingsvillkor

 1. Ingen av Omlets tävlingar och kampanjer är på något sätt sponsrade, stöttade eller administrerade av Facebook, Twitter eller Instagram.
 2. Denna tävling är öppen för Omlet-kunder över hela världen.
 3. Denna tävling är inte tillgänglig för Omlets medarbetare eller nära familjemedlemmar till dessa. Den är heller inte öppen för medarbetare hos Omlets partners som kan vara inblandade i att marknadsföra denna tävling.
 4. För att vara med och tävla måste du skriva in din emailadress på tävlingssidan för Paw Amour, och dela din hunds profil på Facebook, Instagram ellet Twitter med hashtaggen #PawAmour.
 5. Tävlingen avslutas vid midnatt 17:e februari 2019. Vinnaren kommer meddelas via privat meddelande inom 7 dagar efter att tävlingen avslutats. Om vinnaren inte svarar inom 7 dagar efter den initiala kontakten har vi rätt att dra tillbaka priset och ge det till någon annan.
 6. 3 vinnare kommer väljas ut från alla tävlande internationellt. Dessa vinnare kommer väljas av Omlet, och våra favoriter kommer väljas ut från följande kategorier:


 7. Priset är en Fido Nook från Omlet. Vinnare kan välja mellan 24” och 36”, och med eller utan bur och garderob.
 8. Beslut kring tävlingen och vinnarna kommer vara slutgiltigt.
 9. Priset går inte att överföras, och har inget kontantvärde.
 10. Genom att medverka i tävlingen intygar de tävlande att de godkänner dessa villkor.
 11. Alla medverkande måste godkänna att deras användargenererade innehåll (t.ex. bilder de postat) används för framtida marknadsföringssyften.
 12. Vinnaren godkänner att publiceras med namn och att medverka på rimlig förfrågan från Omlet gällande publicitet efter tävlingen.
 13. Omlet har rätt att avsluta en tävling när som helst. Omlet kan ändra tävlingen, tävlingsinformationen eller dessa villkor utan någon förvarning. Ändringar kommer publiceras antingen i tävlingsinformationen eller inom dessa villkor.

This entry was posted in Tävlingar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *