Omletbloggen

GRATIS Feldy pickboll med de 40 första beställningarna av vår nya Caddi

För att fira lanseringen av vår NYA godsaksbehållare Caddi skickar vi med ett paket exklusiva Feldy foderbollar med de första 40 Caddi-beställningarna. Allt du behöver göra är att använda koden CADDI i kassan för att få ett paket foderbollar.

Den NYA godsaksbehållaren Caddi är det perfekta sättet att ge dina höns färsk frukt, matrester och saker från grönsakslandet. Caddi håller maten över marken, vilket är bättre för dina höns, ökar renligheten på gården, minskar matsvinn och håller skadedjur borta. Dina höns kommer dessutom ha roligt när de försöker dra ut godsaker från den gungande behållaren.

Caddi är 20cm från topp till botten, och 8cm i diameter. Den är gjord av slitstarkt armeringsnät i stål med ett vattentät regnlock, och tack vare det justerbara bandet kan du hänga den var du vill i ditt hus eller på din gård.

Vi har också utvecklat skräddarsydda och näringsrika foderbollar att använda i din Caddi. Feldy pickbollar passar perfekt i behållaren, och de är ett nyttigt och roligt mellanmål att ge dina höns. De är väldigt energirika och hjälper till att förbättra din flocks hälsa och fjäderdräkt, och har tillsatt kalcium, vilket hjälper till att skapa starka äggskal!

Använd koden CADDI i kassan för att se om du hunnit i tid för att få ett gratis paket Feldy pickbollar för höns med din beställning!


Kampanjvillkor
Gratis 6-pack av Feldy pickbollar gällar bara med beställningar av Caddi. Använd koden CADDI i kassan. De första 40 beställningarna på alla Omlets hemsidor kommer få ett GRATIS packet Feldys foderbollar. Om koden inte fungerar för dig har de första 40 beställningarna redan gått igenom, och koden har slutat att fungera. Kampanjer kan ändras, och Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Gäller i mån av lagerstatus.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *