Omletbloggen

Gratis startpaket när du köper den nya lyxiga kattkojan Maya Nook

Vi ger bort ett fantastiskt startpaket värt över 500kr när du beställer den nya, lyxiga kattsängen Maya Nook – den perfekta inflyttningspresenten för att fira din katts nya koja!

Paketet är helt GRATIS och innehåller:

För att få ditt startpaket när du köper en Maya Nook skriver du bara in koden MAYA i kassan.

Detta är kattastrofalt bra – och bara under en begränsad tid!

Den nya kattkojan Maya Nook är den perfekta sängen för din katt, en plats där hen kan ta det lugnt och komma bort från allt. Den snyggt designade möbeln kommer se fantastisk ut i alla hem, och ger din katt en mysig koja att krypa in i. Den integrerade garderoben gör att du lätt kan förvara alla din katts saker på ett och samma ställe, och de NYA gardinerna till Maya Nook ger din katt den ostörda sömn hen längtat efter. Läs mer om den NYA kattkojan Maya Nook här.


Erbjudandevillkor
Gratis startpaket gäller bara med beställningar av Maya Nook från 1/5-19 till midnatt 9/5-19. Använd koden MAYA i kassan för att få det kostnadsfria paketet. Produkter i paketet kan komma att ändras. Paketet innehåller bara ett par gardiner. Gäller i mån av lagerstatus. Omlet har rätt att avsluta erbjudandet när som helst.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *