Det är för tillfället väntetid på grund av stor efterfrågan. Se vår leveranssida för mer information.

Omletbloggen

Hur du får din lata katt att motionera

Om din katt har tillgång till världen utomhus kommer hen oftast få tillräckligt med motion på egen hand. Om du å andra sidan har valt att ha din katt inomhus kommer hen förmodligen behöva lite uppmuntran för att röra på sig tillräckligt. Att se till att din katt får tillräckligt med motion, i kombination med en balanserad kost, är ytterst viktigt för deras välmående och hälsa. Katter kommer inte vara lika pigga på att röra sig som hundar, men det finns några saker du kan göra för att hjälpa din katt hålla sig i form.

 

Klätterställningar och klösträd

Motionshjul

Matlekar

Leksaker

Kattmynta

Laserleksaker

This entry was posted in Katter


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *