Omletbloggen

Ge dina husdjur en mysig koja i vinter

Har du hittat din hund eller katt vila på någon liten, instängd plats runt huvudet när det blir kallare utomhus? Kanske under sängen, bakom soffan, eller till och med i en tom låda? Det handlar oftast om att deras vanliga viloplatser blir kallare och mer utsatta för kyliga drag under vintern. Du kan hjälpa dina husdjur hitta en mer bekväm och varm plats att vila på under vintern genom att ge dem en koja som bara är deras. Fortsätt läsa för att ta reda på hur…

Hitta en mysig hörna i huset

Undersök var ditt husdjur verkar föredra att vila, någonstans där de känner sig bekväma nog att kunna slappna av utan att hålla ett öga öppet. Det bör vara i ett varmt rum i huset där de har sällskap, men inte så pass högljutt att de inte kan somna eller kommer störas regelbundet. Om du har små barn hemma kan det vara bra att välja en plats där de små vanligtvis inte håller hus.

Hitta den perfekta sängen

Det är vanligt att din säng eller soffan är husdjurens favoritplats för vila, men om de inte kryper in under täcket finns det risk att de fortfarande fryser. Dessutom kommer din säng vara täckt av leriga tassavtryck! Att lägga sängen inuti någonting för att skapa en koja är den perfekta lösningen.

Fido Nook och Maya Nook erbjuder precis detta. De är designade som moderna möbler, och ger dna husdjur en trygg plats där dina husdjurs säng kan vara något höjd över marken och täckt av tak, för att minska drag och maximera bekvämlighet. Du kan också köpa till gardiner till din Nook. Dessa kan sättas antingen på framsidan eller baksidan av kojan, för att ge extra värme och mys. För en nervös hund eller katt som blir stressad av höga läten och fyrverkerier ger gardinerna extra trygghet och en känsla av att vara gömd – utan att behöva springa bakom soffan.

För att göra kojan mysig måste du välja rätt säng för ditt husdjur. Du vet förmodligen redan vad ditt husdjur gillar och inte gillar. Fido Classic-sängen erbjuder en enkel madrassäng som ditt husdjur kan vila på utan att känna sig instängd eller för varm. För husdjur som föredrar mer textur att vila mot rekommenderar vi Buster & Beau-sängarna eller Dream Paws Cosy Bed. De som kräver extrem lyx kan skämmas bort med de otroligt mjuka Cloud7-madrasserna, som är bland det bästa på marknaden.

Sista detaljerna

En koja är inte klar förrän du lagt in kuddar och filtar. Släng också in ditt husdjurs favoritleksak för att se till att den nya kojan känns som hemma direkt!

This entry was posted in Hundar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *