Omletbloggen

Det är internationella äggdagen! Var med och tävla.

Det är internationella äggdagen!

För att fira vill vi att du nominerar någon du känner som alltid drömt om att plocka färska ägg från höns varje dag. Vi väljer ut en lycklig vinnare som får ett äggstraordinärt pris – en Eglu Go med 2m gård!

För att vara med, gå till vår Twitter, följ oss och svara på tweeten för internationella äggdagen med användarnamnet på personen du vill nominera. 

Lycka till!

Tävlingsvillkor:

Tävlingen avslutas vid midnatt den 13:e oktober 2019. För att vara med och tävla måste tävlanden kommentera på tweeten för internationella äggdagen på Omlets Twitter. De måste också följa Omlet på twitter. En vinnare får hönshuset Eglu Go med 2m gård. Vinnaren kommer slumpmässigt väljas ut bland alla tävlande över hela världen, och kontaktas inom 7 dagar efter att tävlingen avslutats. Om vinnaren inte svarar inom 7 dagar har vi rätt att välja en ny vinnare.

Omlet har rätt att avsluta eller ändra tävlingen när som helst. Priset kan inte omvandlas till kontanter. Tävlingen är inte öppen för Omlets medarbetare eller familjemedlemmar till dessa. Alla tävlande måste ha medverkat på rätt inlägg. Vinnaren går med på att deras namn och annan rimlig information används i marknadsföringssyfte efter tävlingen.

This entry was posted in Tävlingar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *