Omletbloggen

Våra favoriter från årets julbutik

Omlets julbutik är tillbaka, och bättre än någonsin!

Fixa presenterna till de viktigaste familjemedlemmarna (husdjuren) med hjälp av Omlets julbutik och vårt utbud av festliga leksaker, godisbitar och annat, till alla sorters husdjur.

Ladda upp inför den bästa tiden på året med adventskalendrar för hundar, katter och smådjur. En rolig och festlig tradition som barn (och vuxna) kommer älska att dela med sina fyrfota vänner.

Till hundar har vi massvis med smaskiga godisbitar, från kalkonbitar till juliga kakor, samt roliga och mysiga leksaker som kommer underhålla dem i väntan på tomten! Du kan till och med hålla din vovve varm och bekväm i december med våra supergulliga fleecar i tre storlekar.

Katterna i hemmet kan också skämmas bort med godisbitar och leksaker, inklusive en superrolig spöleksak med juleljus, och skallrande brysselkål för interaktiv lek. De lyxiga julstrumporna blir en perfekt present till andra kattälskare där ute; dessa finns också för andra djur!

Vårt efterfrågade coop-pourri är också tillbaka i jul. Addera en frisk doft av jul i dina tjejers värprede med vår blandning av femton olika örter, blommor och kryddor, inklusive noter av kanel och kryddnejlika. Till hönsen har vi också de populära pickleksakerna, godsaksbehållaren Caddi, plus nya hängande frödekorationer. Omlets automatiska hönshusdörr blir en toppenklapp till hönsägare eftersom den kan fästas på alla hönshus (inklusive Eglu Cube) och gårdar.

För små husdjur som kaniner, marsvin och hamstrar har vi en rad olika gnagleksaker, en gullig snöig igloo och en supersmaskig tårta!

This entry was posted in Jul


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *