Omletbloggen

Spara 31% på Omlets sittpinnar i Halloween!

Lystring alla häxor! Vi vet att oktober har varit stressigt för alla, så vi ger er nu 31% rabatt när du uppgraderar din kvast till en av Omlets sittpinnar. Detta spöktakulära erbjudande kommer snabbt flyga förbi, så se till att slå till nu!

Använd koden WITCHES till och med midnatt 31:e oktober!

 

Ge dina höns någonting roligt att leka med på gården med Omlets sittpinne, som finns i två längder för att passa din flock. Den naturligt vädertåliga sittpinnen kan fästas var som helst tack vare de innovativa fästena, och passa till alla hönsraser. Det gör den till ett måste för vilken hönsägare som helst!

Uppgradera hönsgården med denna perfekta accessoar, och använd koden WITCHES för att spara 31% tills midnatt imorgon.

Erbjudandevillkor
Detta erbjudande gäller från 30/10-19 till och med midnatt 31/10-19. Använd koden WITCHES för att få 31% rabatt på sittpinnar. Gäller endast för Omlets sittpinne 1 meter och 2 meter. Gäller i mån av lagerstatus. Omlet har rätt att avsluta erbjudandet när som helst. Rabatten kan inte användas för leveranskostnader, och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *