Omletbloggen

Omlets julrea har börjat – upp till 20% rabatt

Vare sig du ska bli hönsägare för första gången nästa år, vill ge dina husdjur en säker plats att leka på i trädgården, har bestämt dig för att investera i den otroligt populära automatiska hönshusdörren, planerar att bygga ett roligt tunnelsystem till dina kaniner och marsvin eller bara vill få köpt de där julklapparna har vi någonting för dig!

Omlets julrea ger dig upp till 20% rabatt på din beställning, så vad väntar du på?

 

Erbjudandevillkor

Upp till 20% rabatt gäller från 18/11-19 till 2/12-19. Du behöver ingen kampanjkod. Omlet har rätt att avsluta erbjudandet när som helst. Produkter som inte är nedsatta är: Hönshuset Eglu Classic, Kaninburen Eglu Classic, Eglu Classic Ankhus, Hönshuset Boughton, Hönshuset Lenham. Erbjudandet kan användas på leveranskostnader eller kurser. Erbjudandet gäller bara för produkter till fullpris och kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden eller rabatter.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *