Omletbloggen

Autodoor-rea – 25% rabatt!

Vi startar 2020 med ett fantastiskt erbjudande på Omlets automatiska hönshusdörr! Få hela 25% rabatt när du börjar prenumerera på Omlets nyhetsbrev. Skynda, erbjudandet avslutas på söndag!

Kampanjvillkor

Denna kampanj gäller från 6/1 – 12/1 2019. När du har skrivit in din mejladress på hemsidan får du en unik rabattkod du kan använda i kassan. Genom att skriva in din mejladress godkänner du att du får Omlets nyhetsbrev. Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Detta erbjudande gäller endast på Omlets Automatiska hönshusdörr, och Omlets Automatiska hönshusdörr med lampa. Erbjudandet gäller inte för några monteringspaket eller kontrollpanelsfästen. Gäller i mån av lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på fraktkostnader, redan nedsatta produkter eller tillsammans med något annat erbjudande.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *