Omletbloggen

Håll kontakten med Omlet under 2020

Står “bli ett Omlet-superfan” med på din lista över nyårslöften? Vi förstår! Här är några av de sätt som du kan hålla koll på alla våra specialerbjudanden, tävlingar, videos, blogginlägg och mycket mer under hela 2020!


Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut varje vecka och är fullpackat med roliga artiklar, information om spännande nya lanseringar och kampanjer, och recensioner från kunder. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev blir du den första som hör om allting som har med Omlet att göra! Vi har också regelbundet exklusiva erbjudanden enbart för prenumeranter, som vi är säkra på att du vill höra om. Vi kan inte avslöja för mycket, men det är väldigt troligt att det kommer ett fantastiskt erbjudande på Eglu-hönshus i slutet på januari ?


Youtube

Omlets Youtube-kanal är ett perfekt sätt att upptäcka våra produkter. De informativa och roliga filmerna visar alla egenskaper som kunder älskar, med gulliga djur som en extra bonus! Om du prenumererar kommer du veta allt om de senaste uppfinningarna från Omlet, och du hittar massvis med användbar information om att ha husdjur, som denna om hur du förbereder ditt hönshus för vintern.

Vi har också supersmarta filmer som visar hur du steg för steg monterar och bygger ihop våra produkter, vilket resulterar i färre bråk och mindre frustration! Du kan ha dem på i bakgrunden medan du sätter ihop dina husdjurs nya hem, och det är lätt att pausa och gå tillbaka om det behövs.


Facebook-grupp

Omlets Facebook-grupp är den perfekta platsen att träffa andra Eglu-älskare. Våra vänliga kunder delar med sig och tips och tricks om att ha höns, diskuterar produkter och berättar roliga anekdoter om sina husdjur. Vare sig du är en veteran eller nybörjare kommer du älska att vara en del av Omlets community!

 


Sociala medier

Integrera Omlet i dina flöden och förgyll ditt skrollande med gulliga djurbilder, roliga nya produkter, fantastiska tävlingar, kampanjer och mycket mer! Du kommer också få all information du behöver för att ta del av de många tävlingar vi kommer anordna under 2020. Detta vill du inte missa, så se till att du börjar följa oss idag!

This entry was posted in Husdjur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *