Omletbloggen

Hur Zippi-låsen gör livet lättare

En kvinna tittar på en kanin i en Zippi-kaningård som säkrats med ett Zippi-lås

Om du har en Zippi-gård eller lekhage kan de nya Zippi-låsen göra livet betydligt enklare. Men hur fungerar de?

Om du någon gång behövt komma in på din gård för att fylla på mat och vatten eller plocka upp dina husdjur har du förmodligen märkt att de små öppningarna ibland kan göra det svårt att komma åt överallt, och att ta bort en hel panel är sällan värt besväret. Zippi-låsen har designats för att lösa detta problem.

Hur fungerar Zippi-låsen till gården?

De finns att köpa i paket utifrån hur många du behöver, och gör att du kan byta ut klämmorna mellan nätpanelerna på tre raka sidor på vilken panel som helst för att göra den lättare att öppna.

Zippi-låsen håller ihop två nätpaneler och fäster dem i varandra på samma sätt som plastklämmorna som kommer med gården, men när du öppnat låsen hålls panelerna fortfarande ihop tills alla lås är öppnade och du lyfter bort panelen, så att du inte riskerar att gården kollapsar och möjligtvis skadar dina husdjur.

Kan jag använda flera Zippi-lås på samma gång?

Du kan använda flera lås för att göra om flera paneler på din gård till en större dörr eller ett tak. Här nedanför ser du några exempel på lösningar, samt hur många lås du behöver för att få till dem.

Hur kommer Zippi-låsen till gården att hjälpa mig och mina husdjur? 

Med denna nya åtkomst till din gård är det mycket lättare att sträcka dig eller klättra in för att mata dina husdjur, städa och rengöra gården och de tillbehör du har där, eller att leka med dina husdjur. Både barn och vuxna kan lätt komma in och umgås med sina kaniner eller marsvin, så att husdjuren får den stimulans, motion och sällskap de behöver för att hålla sig friska och glada. I den här bloggartikeln kan du läsa mer om hur Zippi kaningårdar och lekhagar kan ge dina kaniner mer utrymme att leka och motionera på. 

Zippi-låsen är hållbara, rovdjurssäkra och väldigt lätta att använda – även små händer kan använda dem! Den integrerade säkerhetsknappen innebär att du måste trycka och vrida på samma gång för att öppna låsen, så det är i stort sett omöjligt för ovälkomna gäster att ta sig in.

Zippi-lås för Zippi-gårdar ger dig många olika sätt att komma åt gården på

Se Zippi-låsen in action i denna Youtube-video:

 

Zippi-låsen finns nu att köpa online, från 35,41kr!

Du hittar många fler kanin- och marsvinsprodukter i Omletbutiken, så att du kan se till att dina fluffiga kompisar alltid har allt de behöver!

This entry was posted in Kaniner


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *