Omletbloggen

25% rabatt på alla godisbitar, bara under en begränsad tid!

Vi skulle nog alla må bra av någonting extra gott för att klara oss igenom de sista vinterveckorna, och dina husdjur känner definitivt samma sak!

Vi har nu 25% rabatt på alla godisbitar i vår butik, så se till att du fyller på skafferiet och skämmer bort dina husdjur i februari! Använd kampanjkoden PETFLIX i kassan för att ta del av erbjudandet.

Kampanjvillkor:
Kampanjen pågår från 6/2-2020 till midnatt 17/2-2020, och så länge lagret räcker. Använd koden PETFLIX i kassan för att ta del av erbjudandet. 25% rabatt gäller för godisbitar för alla djur, exklusive foder och mat över 1,5kg, samt leksaker och Feldy energirika pickbollar – Låda om 40. Gäller inte för varor som inte är i lager. Gäller i mån av lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på leveranskostnader, redan nedsatta produkter eller tillsammans med andra erbjudanden.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *