Omletbloggen

Säsongsrea – upp till 20% rabatt på överdrag

Även om vi kanske börjar se ljuset i slutet på tunneln finns det stor risk att vi fortfarande har ett par frostiga morgnar och snöstormar framför oss. Ta tillfället i akt att uppgradera dina husdjurs gårdar med överdrag som kommer hålla dem torra från regn, skyddade från vind och skuggade från solen – hela året runt!

Sök bland alla våra fantastiska överdrag för at hitta ett som passar dina husdjur. Under en begränsad tid får du upp till 20% rabatt!

Kampanjvillkor:
Erbjudandet gäller från 17/02 2020 till midnatt 29/02 2020, så länge laget räcker. Rabatten är redan dragen. Rabatten varierar upp till 20%, och gäller på gårdsöverdrag, väderskydd, extremväderskydd och Zippi-överdrag. Erbjudandet gäller inte på Täckande överdrag till Eglu Classic – Hel och Elastiska spännband. Gäller i mån av lagerstatus. Omlet har rätt att när som helst avsluta erbjudandet. Erbjudandet kan inte användas på fraktkostnader, redan nedsatta produkter eller tillsammans andra erbjudanden eller rabatter.

This entry was posted in Erbjudanden och kampanjer


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *